ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kάμπερμπατς και Σουίντον στο νέο trailer του Dr. Strange. Βοnus ο τίτλος του νέου Spider-Man

Kάμπερμπατς και Σουίντον στο νέο trailer του Dr. Strange. Βοnus ο τίτλος του νέου Spider-Man

Το κινηματογραφικό σύμπαν των υπερηρώων εξακολουθεί να διαστέλλεται με δύο μεγάλους και κάπως πιο ενήλικους στις επιλογές τους μέχρι τώρα αστέρες να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Marvel στον αιώνιο πόλεμο της εναντίον της DC.

O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο Dr. Strange στην περιπέτεια που αναμένεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2016 και η Τίλντα Σουίντον είναι η Αρχαία που θα του αποκαλύψει τις πολλαπλές πραγματικότητες για να τον αναδείξει σε έναν παράξενο υπερήρωα. Έναν πρώην εγωκεντρικό χειρουργό που μεταμορφώνεται σε έναν μάγο ταγμένο στον πόλεμο ενάντια στο κακό.

Σκηνοθετημένη από τον Σκοτ Ντέρικσον η υπερπεριπέτεια έχει εντυπωσιακό cast με τη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς να είναι θνητή και τον Μαντς Μίκελσεν μεγάλο αντίπαλο (spoiler: το trailer δεν μας τον χαρίζει :/ ) και έδωσε αφορμή στον Σέρλοκ Χολμς της μικρής οθόνης να κάνει ένα ταξίδι στα χρόνια που ήταν παιδί. “Είναι σαν να βρίσκομαι στα παιδικά μου χρόνια και να μαθαίνω τα πάντα από την αρχή. Αλλά είπα ok, θα παίρνω τις πόζες που πρέπει, θα ρίχνω τα ξόρκια μου και οι fan του χαρακτήρα μου θα αναλύουν με κάθε λεπτομέρεια την θέση του κάθε δαχτύλου μου στις σκηνές” σχολίασε το πείραμα της καριέρας του ο Μπενεντίκτ Κάμπερμπατς τον Ιανουάριο στο Entertainment Weekly.

56848e3e27554.image

Για κακή του τύχη, οι fan του κόμικ και του photoshop αποφάσισαν να του χαρίσουν αναρίθμητα memes κάνοντας τον ήρωα της Marvel μια viral αστειότητα στο Reddit πριν καν μας δείξει πόσο ανθεκτικός είναι (βλ. gallery).

Το trailer είναι εντυπωσιακό. Ωστόσο το Esquire το βρήκε μια από πολλά ίδια. Τα παράλληλα σύμπαντα θυμίζουν την μητρόπολη του Inception, η Τίλντα Σουίντον, χωρίς μαλλί, θυμίζει τον Moρφέα του Λόρενς Φίσμπερν από το Matrix, η εκπαίδευση στην Ασία θυμίζει κάτι από Batman όταν τον αποθέωνε ο Κρίστιαν Μπέιλ κοκ. Συμφωνούμε. Ωστόσο το παραμύθι είναι κάτι που αξίζει τη φροντίδα μας οπότε ας ελπίσουμε ότι ο Doctor Strange θα προστατέψει την ανθρωπότητα από τις σκοτεινές μυστικιστικές απειλές (αν και μεταξύ μας, δεν της αξίζει και πολύ).

Βοnus: Aυτός θα είναι ο τίτλος της επόμενης περιπέτειας του Spider-Man

Ανακοινώθηκε επίσημα στο CinemaCon του Λας Βέγκας ο τίτλος της νέας περιπέτειας του τρίτου κινηματογραφικού reboot του Πίτερ Πάρκερ aka Spider-Man aka Spidey (έχουν προηγηθεί οι Τόμπι Μαγκουάιαρ και Άντριου Γκάρφιλντ με τον τελευταίο να μας άφησε απροσδόκητα νωρίς και ίσως άδικα).

spiderhome2

Προγραμματισμένη για τις 7 Ιουλίου του 2017, η ταινία Spider-Man: Homecoming θα έχει για πρωταγωνιστή τον 20χρονο Τομ Χόλαντ αλλά και τις Μαρίσα Τομέι (στο ρόλο της θείας Μέι) και Ζεντάγια στο πλάι του. “Ο Πίτερ προσπαθεί να βρει το δρόμο για το σπίτι” είπε ο νέος Spider-Man που θα είναι και στην αναμενόμενη εμφύλια διαμάχη των υπερηρώων στο Captain America: Civil War που οσονούπω πλησιάζει.

Εδώ το απόσπασμα της συνέντευξης του στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας λίγες ώρες νωρίτερα, στο Λος Άντζελες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ