ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, με έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μετέδωσε το MEGA οι δύο από τους τρεις τραυματίες είναι τεχνικοί ενώ ο τρίτος είναι ένας από τους κασκαντέρ του ηθοποιού, Τζέισον Στέιθαμ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώτος τραυματισμός σημειώθηκε στα Βασιλικά στην περιοχή όπου έχει στηθεί ένα καράβι για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Τραυματίας είναι ένας τεχνικός από τη Βουλγαρία, ο οποίος έπεσε από το καράβι και πλέον νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Μάλιστα η παραγωγή έχει καλέσει την οικογένεια του τεχνικού στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είναι ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του.

Οι άλλοι δύο τραυματισμοί στα γυρίσματα της ταινίας σημειώθηκαν στα Διαβατά. Ο πρώτος τραυματισμός έγινε, σύμφωνα με το MEGA, όταν ένας κασκαντέρ πάτησε με ένα όχημα τύπου μπάγκι έναν οπερατέρ κάνοντας όπισθεν, ενώ ο δεύτερος τραυματισμός σημειώθηκε όταν ένας από τους κασκαντέρ του Στέιθαμ πραγματοποιούσε άλματα ανάμεσα σε αυτοκίνητα.

Τα γυρίσματα, πάντως, της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» συνεχίζονται κανονικά με τον Τζέισον Στέιθαμ, μάλιστα, να αναρτά και ένα βίντεο με σκηνές από τα παρασκήνια.

https://www.instagram.com/p/CWBmQ-OFa72

ΔΗΜΟΦΙΛΗ