ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

5 πράγματα που θέλει η Τέιλορ Σουίφτ να ξέρουμε για αυτήν

5 πράγματα που θέλει η Τέιλορ Σουίφτ να ξέρουμε για αυτήν

Bασίλισσα της ποπ, δυνατή μετοχή στο χρηματιστήριο αξιών της μουσικής βιομηχανίας, εξολοθρευτής των κακοπροαίρετων σχολίων. Έτσι ορίζει η αμερικανική έκδοση της Vogue το κορίτσι στο εξώφυλλο της για τον Μάϊο 2016. Την Τέιλορ Σουίφτ που δεν έχει ιδέα τι κρύβει το μέλλον για την ίδια αλλά όλοι ξέρουμε ότι θα είναι γεμάτο από επιτυχίες.

Φωτογραφημένη από τους duo Mert Alas και Marcus Piggott η Σουίφτ συνεχίζει την εμμονή του περιοδικού με τη μουσική σκηνή του τώρα (έχουν προηγηθεί Adele και Rihanna) η Σουίφτ αλλάζει εικόνα και φέρνει κάτω από τον προβολέα μια πιο μοντέρνα εκδοχή της, πιο ξανθιά από συνήθως, με ένα φόρεμα Saint Laurent και μπότες Vetements. Νικήτρια βραβείων και πωλήσεων, η Σουίφτ δεν έχει συνηθίσει να κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Αυτά είναι πέντε πράγματα που μας άφησε να μάθουμε για αυτήν

Για τα σχέδια της στο μέλλον

"Δεν έχω ιδέα. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια που δεν γνωρίζω τα επόμενα πλάνα μου. Απλά αποφάσισα ότι μετά από αυτή τη χρονιά που έγιναν απίστευτα πράγματα να ζήσω λίγο τη ζωή μου, χωρίς να με πιέσω για να δημιουργήσω κάτι".

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον Calvin Harris

"Είμαι ανοιχτή σε όλσα όσα φέρει το μέλλον. Είμαι σε μια μαγική σχέση αυτή τη στιγμή. Και φυσικά θέλω να μας ανήκει, να είναι χαμηλών τόνων... Είναι άλλωστε το μόνο πράγμα που ανήκει μόνο σε μένα, είναι η προσωπική μου ζωή"

Για τη διαβόητη κόντρα της με τον Kanye West

"Νομίζω ότι ο κόσμος έχει πραγματικά βαρεθεί αυτή τη διαμάχη. Δεν έχω να προσθέσω κάτι επιπλέον γιατί τότε θα δώσω αφορμή για να ειπωθούν ακόμη περισσότερα"

Για την κριτική που δέχεται αναφορικά με τις ψεύτικες "φιλίες" της στο χώρο

"Έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, με όσες κακίες έχουν ειπωθεί για το πρόσωπο μου να αξιολογώ την τοξικότητα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγάλεις τους κακεντρεχείς, ψεύτες. Εαν λένε για σένα ότι κάνεις φιλίες για τα μάτια του κόσμου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να είσαι δίπλα από τους ανθρώπους της ζωής σου. Και όταν, μετά από 15 χρόνια θα είμαστε όλες ακόμη μαζί, θα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας παρέα ίσως θυμηθούν όλα όσα έλεγαν και θα πουν ότι έλεγαν ανοησίες και γελοιότητες για την Τέιλορ και τις φίλες της".

Για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στη βιομηχανία του θεάματος

“Yπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εάν είσαι μια γυναίκα που θέλει να καταφέρει κάτι θα κάνουν ό,τι μπορούν να σε δυσκολέψουν”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ