ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Jurassic World: Dominion»: Μια πρόγευση της ταινίας - Επιστροφή στον κόσμο των δεινοσαύρων

«Jurassic World: Dominion»: Μια πρόγευση της ταινίας - Επιστροφή στον κόσμο των δεινοσαύρων
Η κινηματογραφική επιστροφή στον κόσμο των δεινοσαύρων, το «Jurassic World: Dominion» ήταν μια από τις ταινίες που η ημερομηνία κυκλοφορίας τους στις αίθουσες αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας imdb

Η κινηματογραφική επιστροφή στον κόσμο των δεινοσαύρων, το «Jurassic World: Dominion» ήταν μια από τις ταινίες που η ημερομηνία κυκλοφορίας τους στις αίθουσες αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, όμως τελικά θα τη δούμε στις αίσθουσες τον Ιούνιο του 2022.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Κόλιν Τρέβοροου έδωσε στη δημοσιότητα έναν πεντάλεπτο πρόλογο για την ταινία, ο οποίος μας ταξιδεύει 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οι δεινόσαυροι περπατούσαν πάνω στη Γη, μέχρι που το σκηνικό αλλάζει για να πάει και πάλι στο σήμερα που και πάλι οι δεινόσαυροι περπατούν στη Γη, ευτυχώς μόνο κινηματογραφικά.

Ο συγκεκριμένος πρόλογος δεν θα περιληφθεί στην ταινία όταν αυτή κυκλοφορήσει στις αίθουσες, και είναι μια ιδιαίτερη πρόγευση.

Σε σκηνοθεσία Κόλιν Τρέβοροου και σενάριο του ίδιου και της Έμιλι Κάρμαϊκλ, το «Jurassic World: Dominion» συνδυάζει την παλιά με τη νέα γενιά των ταινιών της σειράς: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Λόρα Ντερν, Σαμ Νιλ και Τζεφ Γκόλντμπλαμ επιστρέφουν στους προταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Σαμ Νιλ χαρακτηρίζει το «Jurassic World: Dominion» ως «την καλύτερη ταινία από όλες της σειράς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ