ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Grammy 2022: Η ημερομηνία, ο παρουσιαστής και οι υποψηφιότητες των μουσικών βραβείων

Grammy 2022: Η ημερομηνία, ο παρουσιαστής και οι υποψηφιότητες των μουσικών βραβείων
ΑP Photo

Μετά από διετή φυσική απουσία, λόγω της πανδημίας, τα μουσικά βραβεία Grammy ετοιμάζονται να επιστρέψουν με παρουσία κοινού και όπως ανακοινώθηκε, οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο κωμικός και παρουσιαστής του «Daily Show» Τρέβορ Νόα.

Ο Τρέβορ Νόα επιστρέφει στα καθήκοντα που είχε αναλάβει και στην τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ το 2021 και γνωστοποίησε την είδηση στην πρωινή εκπομπή του CBS με την Γκέιλ Κινγκ.

«Ήταν διασκεδαστικό, ήταν πραγματικά, πολύ διασκεδαστικό. Ήταν μια σπουδαία ομάδα. Απλώς ήμουν τυχερός που συμμετείχα. Περάσαμε τόσο καλά, φανταστείτε αν είχαμε κόσμο εκεί, πόσο περισσότερο θα διασκεδάζαμε» είπε ο Τρέβορ Νόα για την τελετή απονομής του 2021 που πραγματοποιήθηκε με μέτρα κοινωνικής απόστασης.

@ΑP Photo

«Φέτος, τα Grammy θα επιστρέψουν. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι κανονική τελετή. Όλοι θα είναι εκεί» τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει κανέναν δισταγμό που θα είναι δύο συνεχόμενες χρονιές παρουσιαστής της βραδιάς ο Νόα απάντησε αρνητικά και αστειεύτηκε κάνοντας αναφορά στον Κέβιν Χαρτ και στον Jay-Z, που έγραψε ιστορία ως καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Grammy.

«Είπα: "Αφήστε με να το σκεφτώ" και μετά ανέφερα: "Γιατί να μην θέλω να παρουσιάσω τα Grammys;" Πρώτα απ' όλα, είναι ένα εισιτήριο πρώτης σειράς για την καλύτερη μουσική συναυλία όλων των εποχών. Δεν με νοιάζει ποιος είσαι, αγαπάς τη μουσική» πρόσθεσε.

«Και τότε συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι για μένα η βραδιά. Ως παρουσιαστής, εξυπηρετώ τόσους πολλούς σκοπούς. Αν δεν είμαι εκεί, ποιος σηκώνει τον Κέβιν Χαρτ από τη θέση του; Υπάρχουν σημαντικά πράγματα που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω εκείνο το βράδυ. Δίνω συναισθηματική υποστήριξη στον Jay-Z είναι πολύ νευρικός. Απλώς του λέω: "Θα είναι εντάξει, Τζέι. Καταρρίπτεις ένα ρεκόρ, ξεπερνάς τον Κουίνσι Τζόουνς στις υποψηφιότητες". Είμαι εκεί για να δώσω στους ανθρώπους ηθική υποστήριξη».

Η τελετή απονομής των βραβείων Grammy θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2022, στο Crytpo.com Arena, παλαιότερα γνωστό ως Staples Center στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο Jon Batiste έχει το προβάδισμα με 11 υποψηφιότητες, ακολουθούμενος από τους Τζάστιν Μπίμπερ, Doja Cat και H.E.R. που έχουν οκτώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ