ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χάρντι: Επιστρέφει στην 6η σεζόν των Peaky Blinders

Τομ Χάρντι: Επιστρέφει στην 6η σεζόν των Peaky Blinders
O Τομ Χάρντι επιστρέφει δριμύτερος στο Peaky Blinders και στον ρόλο του Alfie Solomons Tony Felgueiras/Invision/AP

O Τομ Χάρντι επιστρέφει δριμύτερος στο Peaky Blinders και στον ρόλο του Alfie Solomons για την έκτη και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς βρετανικής σειράς.

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε μέσω των social media της σειράς τρελαίνοντας τους φαν των Peaky Blinders.

Στο σύντομο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα ακούμε τον Tommy Shelby (Κίλιαν Μέρφι) να λέει στον ημίτρελο συνέταιρό του: «Μόλις έγραψα το τελευταίο σου κεφάλαιο» με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για ένα τελευταίο κόλπο.

Θυμίζουμε ότι η κορυφαία βρετανική σειρά επιστρέφει για την τελευταία της σεζόν, νωρίτερα από το αναμενόμενο και συγκεκριμένα στις αρχές του 2022, χωρίς όμως να ανακοινώνεται η ακριβής ημερομηνία.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο τελευταίος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022 στο BBC και BBCiPlayer και μέσω του Netflix παγκοσμίως.

Ωστόσο, οι φαν ας μην βιαστούν να τα βάψουν μαύρα, αφού όπως έχει ανακοινώσει ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός των Peaky Blinders, η ιστορία της οικογένειας θα συνεχιστεί υπό άλλη μορφή και συγκεκριμένα με μια ταινία της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει αμέσως μετά την κυκλοφορία της σειράς.

Peaky Blinders

H πολυβραβευμένη ιστορική δραματική σειρά του BBC ξεκίνησε να προβάλλεται το 2014 και έχει αναδειχτεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες βρετανικές σειρές παγκοσμίως.

Επικεντρώνεται στις δράσεις του γκάνγκστερ Τόμας Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) από το Μπέρμιγχαμ κατά τη διάρκειας της δεκαετίας του 1920. Το Netflix, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Weinstein Company και την Endemol, απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς στην Αμερική και τις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ