ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χιου Τζάκμαν: Θετικός στον κορωνοϊό - Νοσεί με ήπια συμπτώματα

Χιου Τζάκμαν: Θετικός στον κορωνοϊό - Νοσεί με ήπια συμπτώματα
ΑP Photo

Με μια λιτή ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Χιού Τζάκμαν ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και νοσεί με ήπια συμπτώματα, όπως πονόλαιμο και καταρροή.

Το μιούζικαλ «The Music Man» του Μπρόντγουεϊ, η πιο «καυτή» παράσταση της Νέας Υόρκης, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζάκμαν, ματαίωσε για πέντε ημέρες τις παραστάσεις του.

Ο Τζάκμαν βρέθηκε θετικός αφού η συμπρωταγωνίστριά του, Σάτον Φόστερ, ασθένησε επίσης την περασμένη εβδομάδα και αντικαταστάθηκε στις παραστάσεις. Η Φόστερ θα επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου αλλά ο Τζάκμαν θα παραμείνει εκτός θεάτρου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Δεκάδες παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ, όπως οι «Χάμιλτον», «Ο Βασιλιάς των λιονταριών» και ο Αλαντίν», ματαιώθηκαν τις τελευταίες 15 ημέρες λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, παρότι οι ηθοποιοί, οι εργαζόμενοι και οι θεατές είναι όλοι τους εμβολιασμένοι.

Πλήρως εμβολιασμένος είναι και ο ίδιος ο Τζάκμαν.

Ορισμένες παραστάσεις, όπως το ετήσιο χριστουγεννιάτικο σόου των Rockettes στο Radio City Music Hall ακυρώθηκαν τελείως, ενώ άλλα μιούζικαλ διακόπηκαν πριν από μερικές εβδομάδες.

Η επίσημη πρεμιέρα του «Music Man» είναι προγραμματισμένη για τις 10 Φεβρουαρίου. Η ζήτηση εισιτηρίων είναι υψηλή, μολονότι η τιμή τους στα επίσημα σημεία πώλησης φτάνει τα 699 δολάρια και σε ιστοτόπους που τα μεταπωλούν μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 2.000 δολάρια το ένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ