ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάντρα Μπούλοκ: «Αν δεν υπήρχε το Netflix θα είχα φάρμα με αγελάδες»

Σάντρα Μπούλοκ: «Αν δεν υπήρχε το Netflix θα είχα φάρμα με αγελάδες»
ΑP Photo

Για τη Σάντρα Μπούλοκ, η συνεργασία της με το Netflix αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη: Οι δύο ταινίες του δικτύου στις οποίες πρωταγωνίστησε, βρέθηκαν στο τοπ 10 ταινιών με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών.

Η πρώτη ήταν το «Bird Box», του 2018, η οποία έφτασε στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας. Τώρα, η ταινία «Η Ασυγχώρητη» κατάφερε να κερδίσει κι αυτή μια θέση στο τοπ 10.

Δεν είναι παράλογο, λοιπόν, που η Μπούλοκ αισθάνεται την ανάγκη να υποστηρίξει το Netflix έναντι εκείνων που το κατηγορούν για την ποιότητα του περιεχομένου που παράγει. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter η 57χρονη ηθοποιός επαίνεσε, μεταξύ άλλων, την πλατφόρμα επειδή προσλαμβάνει ηθοποιούς μεγαλύτερης ηλικίας:

«Είναι καλοί με τους καλλιτέχνες. Είναι καλοί με τους κινηματογραφιστές. Αν δεν ήταν το Netflix, πολλοί άνθρωποι δεν θα δούλευαν. Οι ιστορίες τους δεν θα λέγονταν. Ποιος θα πίστευε ότι εγώ, ως γυναίκα, θα εξακολουθούσα να δουλεύω σ' αυτήν την ηλικία; Θα είχα φάρμαμε τις δικές μου αγελάδες. Είναι αλήθεια».

Πρόσθεσε ότι αν δεν υπήρχε το Netflix, σειρές όπως το «Squid Game» δεν θα είχαν γυριστεί ποτέ. «Αυτό είναι μια από τις πιο μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά έχω δει περισσότερες δουλειές από άλλες χώρες, κάτι που δεν θα είχαμε δει ποτέ πριν από 10 χρόνια. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Γενικά διχαζόμαστε όλο και περισσότερο και παρόλα αυτά έχουμε τους streamers που μπορούν να συνδυάσουν τις ιστορίες μας και να κοιτάξουν την ίδια ιστορία με διαφορετικό τρόπο».

Στην ταινία «Η Ασυγχώρητη», την κινηματογραφική διασκευή της ομότιτλης βρετανικής μίνι-σειράς του 2009, η Μπούλοκ παίζει μια γυναίκα που καταδικάστηκε για φόνο και βγαίνει απ' τη φυλακή σε μια κοινωνία που δεν τη συγχωρεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ