ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Μισέλ Ομπάμα υποδύεται τον εαυτό της στο NCIS

H Μισέλ Ομπάμα υποδύεται τον εαυτό της στο NCIS

Στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά NCIS θα εμφανιστεί ως guest η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα όπως ανακοινώθηκε από τον σκηνοθέτη της σειράς Ντένις Σμιθ.

"Ο πρόεδρος Ομπάμα θα πάει στα γυρίσματα για να παρακολουθήσει τη σύζυγό του" αναρωτήθηκε ο σκηνοθέτης στο twitter κάνοντας ένα μικρό teaser της εμφάνισης της Μισέλ Ομπαμα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Εαν ωστόσο κάποιος περιμένει να δει τις υποκριτικές ικανότητες της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ μάλλον θα απογοητευθεί καθώς η Ομπάμα δεν θα υποδυθεί κανέναν άλλον πέρα από τον ίδιο της τον εαυτό.

Το επεισόδιο αναφέρεται στην ακτιβιστική δράση που η Πρώτη Κυρία και η Τζιλ Μπάιντεν, σύζυγος του Αμερικανού Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, ξεκίνησαν το 2011, για τους βετεράνους των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές τους.

Με συνέπεια στο τελευταίο η Μισέλ Ομπάμα θα υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο τον θρυλικό ειδικό πράκτορα Leroy Jethro Gibbs (που υποδύεται ο Mark Harmon) και τη σύζυγο ενός πεζοναύτη.

Η Πρώτη Κυρία με τις περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις

Βέβαια αυτή δεν είναι η μόνη τηλεοπτική εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στην τηλεόραση και προφανώς δεν θα είναι η τελευταία. Η Μισέλ Ομπάμα είναι η Πρώτη Κυρία με τις περισσότερες τηλεοπτικές της εμφανίσεις αφήνοντας πίσω της τις προκατόχους της με μεγάλη διαφορά.

Το επεισόδιο Homefront του NCIS ακολουθεί τις εμφανίσεις της στα Project Runway: Junior, Nashville, Jessie, Parks and Recreation, Sessame Street και βέβαια τις εμφανίσεις της στα talk show όπου έχει επιδείξει ταλέντο υποκριτικό αλλά και χορευτικό.

Το τηλεοπτικό επεισόδιο είναι προγραμματισμένο για προβολή στις 3 Μαϊου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ