ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναόμι Κάμπελ: Φωτογραφίζεται με την κόρη της και αποκαλύπτει ότι είναι βιολογικό της παιδί

Ναόμι Κάμπελ: Φωτογραφίζεται με την κόρη της και αποκαλύπτει ότι είναι βιολογικό της παιδί
Instagram/British Vogue

Πριν από εννέα μήνες, η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε ξαφνικά ότι έχει μια κόρη. Το μοντέλο εξέπληξε τους ακολούθους της στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και γράφοντας ότι δεν έχει νιώσει ποτέ «μεγαλύτερη αγάπη».

Μέχρι τώρα όλοι πίστευαν ότι το παιδί ήταν υιοθετημένο, καθώς η Κάμπελ δεν εμφανίστηκε ποτέ δημόσια σε κατάσταση εγκυμοσύνης, ενώ δεν υπάρχει και κάποιος άντρας στη ζωή της, τουλάχιστον όχι επίσημα.

Το μοντέλο αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και φωτογραφήθηκε με την κόρη της γιατο τεύχος Μαρτίου της βρετανικής «Vogue», εξηγώντας ότι η μικρή είναι βιολογική της κόρη.

«Δεν υιοθετήθηκε, είναι το παιδί μου», δηλώνει η Ναόμι Κάμπελ στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση, προσθέτοντας ότι η μητρότητα «είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

«Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», είπε η Κάμπελ για τη μητρότητα, συμπληρώνοντας για την κόρη της: «Κοιμάται πολύ καλά, δεν κλαίει σχεδόν ποτέ. Μόλις άρχισε να κουνιέται, κάτι που είναι διασκεδαστικό. Γελάει πολύ, σχεδόν μιλάει. Ίσως περπατήσει πριν μπουσουλήσει. Και έχει ήδη έξι δόντια».

Στη συνέντευξή της εξήγησε ότι δεν γνώριζαν πολλοί ότι σχεδίαζε να γίνει μητέρα, λέγοντας: «Υπολογίζω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Ναόμι ανέφερε ότι εξακολουθεί να αγαπά το μόντελινγκ, ωστόσο παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο νευρική γίνεται. «Ακόμα το απολαμβάνω, αλλά μου προκαλεί νεύρα», εξήγησε η Ναόμι Κάμπελ, λέγοντας ότι πλέον «η κόρη μου έρχεται πρώτη. Ό,τι κάνω, το κάνω για εκείνη, αυτό είναι και τέλος. Είναι τόσο ανιδιοτελές, έτσι δεν είναι;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ