ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τι γίνεται στο «Jurassic World: Dominion»; Κυρίως, μας τρώνε οι δεινόσαυροι (trailer)

Τι γίνεται στο «Jurassic World: Dominion»; Κυρίως, μας τρώνε οι δεινόσαυροι (trailer)

Η ταινία «Jurassic World: Dominion» έχει το πρώτο της trailer και τα νέα δεν είναι πολύ καλά: Αφού επιμείναμε να τους ξαναφέρουμε στη ζωή, οι δεινόσαυροι κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Μας τρώνε, καθώς είναι πλέον εκείνοι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.

Και οι άνθρωποι προσπαθούν να τους κρατήσουν χορτάτους προκειμένου να επιβιώσουν και οι ίδιοι. Κάτι που αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο.

Η βασική διαφορά του «Jurassic World: Dominion» με τις προηγούμενες ταινίες της σειράς, είναι ότι πλέον οι άνθρωποι έρχονται μετωπικά αντιμέτωποι με την πραγματικότητα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Δεν είναι παιχνίδι πιά, ούτε ένα θεματικό πάρκο. Είναι η καθημερινότητα του πλανήτη.

Όσο, λοιπόν, οι άνθρωποι μαθαίνουν να ζουν με το γεγονός ότι μικροί ή και μεγαλύτεροι δεινόσαυροι αράζουν στον κήπο τους, συνειδητοποιούν ταυτόχρονα ότι οι δυναμικές έχουν αλλάξει καθοριστικά και μη αναστρέψιμα.

Ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ δεν θα είναι μόνοι για να τους αντιμετωπίσουν. Στην ταινία επιστρέφουν και οι αρχικοί τρεις πρωταγωνιστές της σειράς, Σαμ Νιλ, Λόρα Ντερν και Τζεφ Γκόλντμπλαμ για να προσφέρουν την απαραίτητη βοήθεια, αλλά και κάποιες πινελιές νοσταλγίας.

Τα οπτικά εφέ είναι παραπάνω από εντυπωσιακά, είναι άλλωστε το δυνατό σημείο της σειράς από την πρώτη κιόλας ταινία.

Το trailer δίνει μια πολύ δυνατή γεύση από το πώς είναι πλέον ο κόσμος, αλλά αφήνει ανοιχτό το βασικό ερώτημα: Που το πάει η ταινία; Ποιος θα κερδίσει στο τέλος; Μπορούμε να κάνουμε πολλές εικασίες, αλλά δεν έχουμε καμία βεβαιότητα.

Θα πρέπει συνεπώς να περιμένουμε ως τις 10 Ιουνίου, ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί η έξοδος της ταινίας στους κινηματογράφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ