ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άλεκ Μπόλντουιν: Βίντεο δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή που πυροβόλησε την Χάτσινς στα γυρίσματα

Άλεκ Μπόλντουιν: Βίντεο δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή που πυροβόλησε την Χάτσινς στα γυρίσματα
ΑP Photo

Ένα βίντεο – προσομοίωση που δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή του θανάσιμου πυροβολισμού της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς από τον Άλεκ Μπόλντουιν έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι της οικογένειάς της.

Στο βίντεο, το άβαταρ του Μπόλντουιν κάθεται σε έναν πάγκο στο εσωτερικό μιας εκκλησίας στο πλατό της ταινίας «Rust», στο Νέο Μεξικό, με τέσσερα άτομα πίσω από την κάμερα.

Στο βίντεο φαίνεται ο ηθοποιός να βγάζει το όπλο, ένα περίστροφο Colt .45, και να τραβάει τη σκανδάλη, πυροβολώντας την Χάτσινς.

Στη συνέχεια βλέπουμε δύο άτομα να τη βοηθούν καθώς εκείνη καταρρέει. Το βίντεο δείχνει επίσης μηνύματα και στιγμιότυπα από e-mails, υποστηρίζοντας ότι το συνεργείο είχε προειδοποιήσει ότι η ασφάλεια σε ένα σετ είναι ένα «τεράστιο ζήτημα».


Ένας αφηγητής ακούγεται, ακολούθως, να περιγράφει την ακριβή στιγμή που πυροβολήθηκε η Χάτσινς.

Μήνυση κατά του Μπόλντουιν από την οικογένεια της Χάτσινς

Η οικογένεια της Χαλίνα Χάτσινς κατέθεσε μήνυση κατά του Άλεκ Μπόλντουιν, του υπεύθυνου για τα όπλα της ταινίας και παραγωγών της, για το περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Χάτσινς, Μπράιαν Πάνις, είπε στους δημοσιογράφους ότι πριν από την κατάθεση της μήνυσης, η πλευρά της Χάτσινς διεξήγαγε τη δική της έρευνα, μιλώντας με μάρτυρες και δημιουργώντας το βίντεο με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε.

«Αξιολογήσαμε τη σκηνή με ειδικούς και ψάξαμε πολύ για το τι ακριβώς συνέβη», είπε ο Πάνις. «Νομίζω ότι το βίντεο εξηγεί γιατί ο κ. Μπόλντουιν και άλλοι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια στα γυρίσματα και γιατί η απερίσκεπτη συμπεριφορά τους και η μείωση του κόστους οδήγησαν στο θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ