ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Επιστρέφει ως Όμπι Γουάν Κενόμπι στην ομώνυμη μινι-σειρά

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Επιστρέφει ως Όμπι Γουάν Κενόμπι στην ομώνυμη μινι-σειρά

Δεκαεπτά χρόνια πέρασαν από την ολοκλήρωση της τελευταίας τριλογίας του «Star Wars», με την «Εκδίκηση των Σιθ», όπου ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ κρατούσε τον εμβληματικό ρόλο του νεαρού Όμπι Γουάν Κενόμπι.

Η Δύναμη συνεχίζει να είναι μαζί του, καθώς ο Σκωτσέζος ηθοποιός επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού Τζεντάι, στη νέα μίνι σειρά του Disney+ με τίτλο «Obi-Wan Kenobi» η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 25 Μαΐου.

Η Lucasfilm έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο, επικό, τρείλερ στο οποίο ο Όμπι Γουάν κρύβεται από τους Inquisitors, μιας ειδική ομάδας στρατιωτών της Αυτοκρατορίας, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από την διοίκηση του Νταρθ Βέιντερ.

Με τη μουσική του Τζον Γουίλιαμς, το τρέιλερ μάς φέρνει πολύ κοντά στο κλίμα του σύμπαντος του «Star Wars».

Μαζί με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, επιστρέφει και ο Χέιντεν Κρίστενσεν ο οποίος θα ερμηνεύσει ξανά τον ρόλο του Άνακιν Σκάιγουοκερ-Νταρθ Βέιντερ, ενώ το νέο καστ περιλαμβάνει τους Ιντίρα Βάρμα, Κουμάιλ Ναντζίανι, Μόσις Ίνγκραμ, Μπόνι Πάισι, Ρούπερτ Φρεντ, Ο’ Σέα Τζάκσον Τζούνιορ, Σουνγκ Κανγκ, Σιμόν Κέσελ και Μπένι Σάφντι.

Η Ντέμπορα Τσόου, η οποία σκηνοθέτησε δυο επεισόδια στην σειρά «The Mandalorian» θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της σειράς, ο αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος. Σύμφωνα με την Disney η σειρά θα εξελίσσεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της «Εκδίκησης των Σιθ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ