ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρχεται η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» - Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Έρχεται η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» - Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Πλησιάζοντας στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» στο Netflix, έρχονται στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα επεισόδια.

Αυτές οι φωτογραφίες προδίδουν την ατμόσφαιρα στην οποία θα κινηθεί η τέταρτη σεζόν, παρουσιάζοντας μια σχεδόν «ταινίας τρόμου», προσέγγιση.

Η τέταρτη σεζόν θα χωριστεί σε δυο μέρη, με το πρώτο μέρος να κυκλοφορεί στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου του 2022, επιτρέποντας στην αφήγηση να πάει σε διαφορετικές κατευθύνσεις προτού όλες αυτές συναντηθούν για να πουν μια συναρπαστική ιστορία που περιλαμβάνει φαντάσματα και ταξίδι στο χρόνο.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, θα είναι η μεγαλύτερη σεζόν από όσες έχουμε δει ως τώρα.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί, η σειρά ετοιμάζεται να τελειώσει με την πέμπτη σεζόν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και το τέλος του franchise. «Υπάρχουν ακόμα πολλές ακόμα συναρπαστικές ιστορίες να πούμε στον κόσμο του “Stranger Things”. νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες, νέοι ήρωες. Αλλά πρώτα, ελπίζουμε να μείνετε μαζί μας καθώς τελειώνουμε αυτή την ιστορία ενός ισχυρού κοριτσιού που ονομάζεται Ίλεβεν και των γενναίων φίλων της, ενός κατεστραμμένου αρχηγού της αστυνομίας και μιας άγριας μαμάς, μιας μικρής πόλης που ονομάζεται Χόκινς και μιας εναλλακτικής διάστασης γνωστής μόνο ως Upside Down. Όπως πάντα, είμαστε ευγνώμονες για την υπομονή και την υποστήριξή σας», είχαν δηλώσει πριν λίγο καιρό τα αδέρφια Ντάφερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ