ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μια νέα λειτουργία του Twitter θα επιτρέπει τη «συνεργασία» και κοινά ποστ από δύο λογαριασμούς

Μια νέα λειτουργία του Twitter θα επιτρέπει τη «συνεργασία» και κοινά ποστ από δύο λογαριασμούς
ΑP Photo

Το Twitter επιβεβαίωσε ότι δουλεύει πάνω σε μια νέα λειτουργία η οποία θα επιτρέπει σε δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς να γράφουν από κοινού και να ανεβάζουν ένα tweet.

Το Twitter θα προσπαθήσει με αυτήν τη λειτουργία να «χτυπήσει» το Instagram, το οποίο έχει δώσει στους χρήστες του αυτή τη δυνατότητα από το 2021.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί να θέλουν δύο λογαριασμοί να ανεβάσουν ένα κοινό ποστ, όχι δεν μιλάμε για τα κοινά προφίλ των ζευγαριών, αλλά για κυρίως εμπορικούς λόγους και σκοπούς: Συνεργασίες δύο εταιρειών, ή κοινές διαφημιστικές καμπάνιες.

Αλλά ναι, και δύο άνθρωποι που θέλουν από κοινού να ανεβάσουν μια στιγμή τους ή κάτι που δημιούργησαν, έγραψαν ή φωτογράφισαν.

Η λειτουργία θα επιτρέπει στο χρήστη να καλέσει ένα δημόσιο προφίλ που τον ακολουθεί να γράψουν μαζί ένα ποστ κι εκείνος θα πρέπει να αποδεχθεί την πρόσκληση.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πώς θα αποφύγει η πλατφόρμα το φαινόμενο να δέχονται οι δημοφιλείς λογαριασμοί εκατοντάδες τέτοια αιτήματα.

Όταν θα ανεβαίνουν τα κοινά αυτά tweet, θα φαίνονται τα άβαταρ και των δύο συγγραφέων και τα είναι ορατά στους ακολούθους και των δύο λογαριασμών.

Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε ακριβώς θα εγκαινιάσει τη νέα λειτουργία το Twitter, ή αν έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία της σε τεχνικό επίπεδο. Με δεδομένο τον ανταγωνισμό, όμως, μάλλον θα βιαστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ