ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Batman»: Ματ Ριβς και Ρόμπερτ Πάτινσον θα επιστρέψουν με sequel

«The Batman»: Ματ Ριβς και Ρόμπερτ Πάτινσον θα επιστρέψουν με sequel

Πιστοί στον κανόνα που πλέον θέλει να μην πηγαίνει τίποτε «χαμένο», ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς και ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον θα επιστρέψουν με το δεύτερο μέρος της ταινίας «The Batman».

Το «The Batman» του Ματ Ριβς απεδείχθη πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία για την Warner, καθώς έγινε η δεύτερη ταινία μέσα σε περίοδο πανδημίας η οποία κατάφερε στην Αμερική να ανοίξει στο πρώτο Σαββατοκύριακο με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Τα 134 εκατομμύρια δολάρια του «The Batman» έφεραν την ταινία στη δεύτερη θέση, λίγο πίσω από το «Spider-Man: No Way Home», ενώ με 759 εκατομμύρια δολάρια συνολικά στο παγκόσμιο box office είναι μέχρι στιγμής η πρώτη σε εισπράξεις ταινία της χρονιάς.

Ο Ματ Ριβς επιβεβαίωσε στο CinamaCon 2022 αυτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν: Ότι θα υπάρξει και δεύτερο μέρος. Ο ίδιος θα αναλαμβάνει και πάλι το σενάριο και τη σκηνοθεσία ενώ ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Ριβς δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το καστ ή την υπόθεση της ταινίας.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι ο Joker του Μπάρι Κέογκαν, ο οποίος εμφανίστηκε στο φινάλε της ταινίας, δεν θα έχει κεντρικό ρόλο στο σίκουελ, καθώς ήταν ένα απλό cameo. Παρόλα αυτά, τίποτε δεν πρέπει να αποκλείεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ