ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χέιλι Μπόλντουιν: Έπαθε εγκεφαλικό στα 25 της - Από τι προήλθε

Χέιλι Μπόλντουιν: Έπαθε εγκεφαλικό στα 25 της - Από τι προήλθε
Η Χέιλι με το σύζυγό της, Τζάστιν Μπίμπερ ΑP Photo

Η Χέιλι Μπόλντουιν, μοντέλο και σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ περιέγραψε το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε πριν από 2 μήνες, την ώρα που έτρωγε πρωινό.

Σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, η 25χρονη εξήγησε πώς κατάλαβε ότι ήταν εγκεφαλικό και τι ακολούθησε. Όπως είπε, ένιωσε μια «περίεργη αίσθηση» στο δεξί της χέρι και μούδιασμα στα δάχτυλα πριν μπει στο νοσοκομείο.

Η Μπόλντουιν έφτιαξε το βίντεο επειδή ήθελε να μάθουν όλοι με τα δικά της λόγια αυτό που της συνέβη. Διηγήθηκε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπίμπερ παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τη ρώτησε αρκετές φορές αν ένιωθε καλά.

Όταν προσπάθησε να απαντήσει, η ίδια διαπίστωσε ότι «δεν μπορούσε να μιλήσει» και σκέφτηκε αμέσως ότι πρέπει να έπαθε εγκεφαλικό.

«Η δεξιά πλευρά του προσώπου μου άρχισε να κρεμάει και δεν μπορούσα να αρθρώσω ούτε μία πρόταση», είπε.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ κάλεσε ασθενοφόρο και ένας γιατρός που βρισκόταν κοντά ήρθε να την εξετάσει, όσο η ίδια δεν μπορούσε να απαντήσει ούτε καν στην ερώτηση ποιο είναι το όνομά της.

Αντισυλληπτικό, κορωνοϊός και ταξίδι

Μέχρι να φτάσει στα επείγοντα του νοσοκομείου «είχε επανέλθει σχεδόν στο φυσιολογικό», όπως είπε η ίδια. Τελικά, παρέμεινε όλο το βράδυ στο νοσοκομείο για εξετάσεις και κυρίως για να ανακαλύψουν οι γιατροί τα αίτια που προκάλεσαν το θρόμβο στον εγκέφαλό της.

Το νοσοκομείο ανέφερε ότι υπέστη παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο.

Η Χέιλι, η οποία έχει ιστορικό ημικρανιών, λέει ότι οι γιατροί τής είπαν πως ο συνδυασμός του νέου αντισυλληπτικού της, της πρόσφατης μάχης της με τον κορωνοϊό και ενός ταξιδιού μετ’ επιστροφής μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Παρίσι, πιθανώς προκάλεσαν το θρόμβο.

Η Χάιλι είπε ότι είναι «ευγνώμων» που γνωρίζει την αιτία της δημιουργίας του θρόμβου. Κατόπιν σύστασης του γιατρού της, της έκλεισαν μια μικρή οπή που είδαν στην καρδιά της και έκτοτε έχει αναρρώσει πλήρως.

«Νιώθω πραγματικά μεγάλη ανακούφιση που καταφέραμε να τα βρούμε όλα, που καταφέραμε να την κλείσουν την τρύπα, που θα μπορέσω να ξεπεράσω αυτή την τρομακτική κατάσταση και να ζήσω τη ζωή μου». Για προληπτικούς λόγους, παίρνει καθημερινά ασπιρίνες και αντιπηκτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ