ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπονγκ Τζουν-χο σκηνοθετεί τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Τίλντα Σουίντον σε ταινία sci-fi

Ο Μπονγκ Τζουν-χο σκηνοθετεί τον Ρόμπερτ Πάτινσον και την Τίλντα Σουίντον σε ταινία sci-fi
ΑP Photo/ΑP Photo

Όλος ο τίτλος αυτής της είδησης μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά δεν είναι.

O Κορεάτης Μπονγκ Τζουν-χο, μετά από τον θρίαμβό του με τα «Παράσιτα» το 2018, γράφει το σενάριο και αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία μιας ατιτλοφόρητης μέχρι στιγμής ταινίας η οποία θα βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα του Εντουαρντ Άστον, «Mickey7».

Αυτό ξέρουμε μέχρι στιγμής, όπως και ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ -«Μπατμαν»- Πάτινσον και η Τίλντα Σουίντον.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν ως και τον Δεκέμβριο και, αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες το 2023.

Η υπόθεση του βιβλίου του Άστον εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου παράγονται κλώνοι για να κάνουν ανεπιθύμητες, επικίνδυνες διαστημικές εργασίες. Ένας από αυτούς, ο Mickey7, φεύγει για μια επικίνδυνη αποστολή η οποία πάει πολύ άσχημα, αλλά εκείνος επιβιώνει και επιστρέφει για να ανακαλύψει ότι η αποικία τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mickey8. Ο Mickey7 πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει και την διαστημική αποικία.

Ακούγεται πολλά υποσχόμενο, αν και με την υπογραφή του Μπονγκ Τζουν-χο και τους δύο πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί, οποιοδήποτε σενάριο θα ήταν ενδιαφέρον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ