ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάννες 2022: Οι Maneskin συναντούν τον Έλβις Πρίσλεϊ - Σε ένα καταπληκτικό soundtrack

Κάννες 2022: Οι Maneskin συναντούν τον Έλβις Πρίσλεϊ - Σε ένα καταπληκτικό soundtrack
ΑP Photo

Ο Νταμιάνο και τα άλλα μέλη των Maneskin μετά τη Eurovision κατακτούν και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου έφτασαν για να παραστούν στην πρεμιέρα της ταινίας «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν αλλά και να πραγματοποιήσουν μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση.

Οι τέσσερις Ρωμαίοι μουσικοί, που πλέον έχουν λάβει διαστάσεις διεθνούς φαινομένου, ταξίδεψαν στο Μέμφις, την ιδιαίτερη πατρίδα του «βασιλιά του rock 'n roll» για να βυθιστούν στην ατμόσφαιρα της μουσικής και της ζωής του.

Αφού περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, μαζί με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Τομ Χανκς και τους άλλους συντελεστές, οι Maneskin θα δώσουν μια μίνι συναυλία στην Κρουαζέτ. Σ' αυτήν θα περιλαμβάνεται και το τραγούδι If I Can Dream, το οποίο διασκεύασε το συγκρότημα ειδικά για το σάουντρακ της ταινίας.

Η συναυλία θα είναι μέρος του θεματικού πάρτι, με τίτλο Elvis in Cannes - ο Έλβις στις Κάννες, οι προσκλήσεις για το οποίο είναι οι πλέον περιζήτητες στις Κάννες.

Στο μεταξύ, μένουν στο περίφημο ξενοδοχείο du Cap, φωτογραφίζονται, απολαμβάνουν τη δημοσιότητα και ετοιμάζονται για την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία τους.

@ΑP Photo

Ο Έλβις του Μπαζ Λούρμαν θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Ιουνίου. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αυστραλία, όπου ο Τομ Χανκς κόλλησε και κορωνοϊό. Ο ηθοποιός ερμηνεύει το ρόλο του συνταγματάρχη Πάρκερ, του μάνατζερ και φίλου του Έλβις σε μια διάρκεια 20 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ