ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάννες 2022: Ο Πάνος Κούτρας, η Σμαράγδα Καρύδη και οι συντελεστές του «Dodo» στο Φεστιβάλ

Κάννες 2022: Ο Πάνος Κούτρας, η Σμαράγδα Καρύδη και οι συντελεστές του «Dodo» στο Φεστιβάλ
Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές σε μεγάλα κέφια στις Κάννες ΑΠΕ/ΜΠΕ

Παγκόσμια πρεμιέρα κάνει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών η ταινία «Dodo» του Πάνου Κούτρα και λίγο πριν την προβολή της, οι Έλληνες πρωταγωνιστές πήραν μέρος στο παραδοσιακό photocall.

«Ένα Ντόντο, είδος πουλιού που έχει εξαφανιστεί εδώ και 300 χρόνια, εμφανίζεται ξαφνικά λίγο έξω από την Αθήνα, στο κτήμα μιας οικογένειας που μετράει αντίστροφα τα τελευταία κρίσιμα 24ωρα μέχρι το σωτήριο για όλους γάμο της κόρης τους με έναν πλούσιο κληρονόμο. Τα όρια ανάμεσα στη λογική και την τρέλα θα δοκιμαστούν και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου».

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Πάνου Χ. Κούτρα μετά την «Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά», την «Αληθινή Ζωή», τη «Στρέλλα» και το «Xenia», η οποία θα προβληθεί στο τμήμα Cannes Premiere του 75ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών.

Νατάσα Εξηνταβελώνη, Άκης Σακελλαρίου, Σμαράγδα Καρύδη @ΑΠΕ/ΜΠΕ

Στην ταινία παίζουν οι: Τζομάνα Αλχασάν, Πολύδωρος Βογιατζής, Νίκος Γκέλια, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Σμαράγδα Καρύδη, Αχμάντ Κοντάρ, Τζεφ Μοντάνα, Άγγελος Παπαδημητρίου, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Κρις Ραντάνοφ, Μαριέλλα Σαββίδου, Άκης Σακελλαρίου, Άννα Τζορτζίκια, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ