ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η ηθοποιός σχεδιάζει να ασκήσει έφεση

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Η ηθοποιός σχεδιάζει να ασκήσει έφεση
ΑP Photo

Η Άμπερ Χερντ φαίνεται ότι σκοπεύει να μην δεχτεί την απόφαση των ενόρκων του αμερικανικού δικαστηρίου και να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης που δικαιώνει τον πρώην σύζυγό της και αντίδικό της, Τζόνι Ντεπ.

Ο εκπρόσωπος της 36χρονης Χερντ, Άλαφερ Χολ, είπε στους New York Times ότι η ηθοποιός σχεδιάζει να ασκήσει έφεση. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κίνησή της δεν έχουν γίνει γνωστές, όπως αναφέρει η Daily Mail. Για να γίνει δεκτή η έφεση, η Χερντ πιθανότατα θα πρέπει να αποδείξει ότι υπήρξαν λάθη στη δίκη ή στην ανάγνωση του νόμου από τον προεδρεύοντα δικαστή, εξηγεί το δημοσίευμα.

Το δικαστήριο της Βιρτζίνια έκρινε ότι η Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, επιδικάζοντας στον ηθοποιό αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παράλληλα δικαίωσε εν μέρει τη Χερντ, η οποία είχε απαντήσει με δική της αγωγή με αφορμή τις δηλώσεις δικηγόρου του Ντεπ, που είχε χαρακτηρίσει «φάρσα» τις κατηγορίες της, επιδικάζοντάς της αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», δήλωσε ο Τζόνι Ντεπ σε ανάρτησή του στο Instagram μετά από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας. «Συντετριμμένη», δήλωσε από την πλευρά της η Χερντ, υποστηρίζοντας ότι το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν αρκετό απέναντι στην πολύ μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου της.

Από τις 11 Απριλίου, μπροστά στους ενόρκους κατέθεσαν δεκάδες μάρτυρες, ενώ ντοκουμέντα αποκάλυψαν λεπτομέρειες της κοινής ζωής του ζευγαριού που έγιναν πρωτοσέλιδο σε όλη την υφήλιο.

Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν το 2017 και σύντομα ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ