ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok κι από εκεί ευχαριστεί τους θαυμαστές του που τον στήριξαν

Τζόνι Ντεπ: Άνοιξε λογαριασμό στο TikTok κι από εκεί ευχαριστεί τους θαυμαστές του που τον στήριξαν
ΑP Photo

Ο Τζόνι Ντεπ μόλις άνοιξε ένα νεο λογαριασμό στο πιο μοδάτο από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το TikTok.

Και μέσα από το λογαριασμό αυτό, ευχαριστεί με ένα βίντεο τους χιλιάδες θαυμαστές του που τον στήριξαν στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι τώρα που η δίκη τελείωσε και ο ίδιος δικαιώθηκε, έχει ήδη «προχωρήσει μπροστά». «Σε όλους τους πιστούς μου υποστηρικτές, ήμασταν παντού μαζί, είδαμε τα πάντα μαζί. Περπατήσαμε μαζί. Κάναμε το σωστό μαζί», έγραψε ο Ντεπ.

«Και τώρα θα προχωρήσουμε μπροστά μαζί. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και θέλω να σας ευχαριστήσω. Την αγάπη και την εκτίμησή μου. Τζ.Ντ.», κατέληξε.

Ο Ντεπ είχε μηνύσει τη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια για ένα άρθρο του 2018 που έγραψε για την Washington Post στο οποίο περιέγραφε τον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που υπέστη ενδοοικογενειακή βία». Αν και ο Ντεπ δεν κατονομαζόταν στο άρθρο, ισχυρίστηκε ότι έβλαψε την καριέρα του. Η Χερντ μήνυσε τον πρώην σύζυγό της για 100 εκατομμύρια δολάρια για δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του.

Ο Ντεπ έλαβε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία μειώθηκαν από τον δικαστή σε 350.000 δολάρια, λόγω του ανώτατου ορίου στις αποζημιώσεις στην πολιτεία της Βιρτζίνια, όπου έγινε η δίκη. Το δικαστήριο επιδίκασε στην Χερντ 2 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι υποστηρικτές του Ντεπ ήταν παρόντες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του TikTok, αλλά και στη Βιρτζίνια, όπου πολλοί περίμεναν έξω από το δικαστήριο για να δουν τον ηθοποιό

Την Τρίτη, μετά την είδηση ​​του νέου λογαριασμού του Ντεπ στο TikTok, ένας εκπρόσωπος της Χερντ είπε: «Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι «προχωρά», τα δικαιώματα των γυναικών πηγαίνουν προς τα πίσω Το μήνυμα της ετυμηγορίας στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι να φοβάστε να μιλήσετε». Ο Ντέιβιντ Σέιν, εκπρόσωπος της Χερντ, είπε ότι εκείνη σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας.

Δείτε το βίντεο:

Johnny Depp thanks his 'loyal and unwavering supporters' on new TikTok account, Marianne Garvey, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ