ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντουέιν Τζόνσον: Είναι ο νέος υπερήρωας της DC, όπως αποκαλύπτει το trailer του «Black Adam»

Ντουέιν Τζόνσον: Είναι ο νέος υπερήρωας της DC, όπως αποκαλύπτει το trailer του «Black Adam»

Ένας νέος υπερήρωας του DCEU ο «Black Adam» αποκαλύπτεται στο πρόσωπο του Ντουέιν Τζόνσον, με το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η DC.

Το βίντεο έχει διάρκεια δύο λεπτών και σε αυτό βλέπουμε τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό του Χόλιγουντ στο ρόλο ενος υπερήρωα που έχει ηθικούς ενδοιασμούς σε σχέση με τις υπερδυνάμεις του.

Ο πολεμιστής τον οποίον υποδύεται ο Τζόνσον είναι 5.000 ετών και ξαναγεννιέται στο σύγχρονο κόσμο με την ικανότητα να πετάει και με υπεράνθρωπη δύναμη, την οποία ο Τζόνσον έχει έτσι κι αλλιώς.

Το trailer για την ταινία του DC Extended Universe δείχνει τον Black Adam να χτυπάει ένα αεροπλάνο και να κρατά έναν πύραυλο καθώς εκρήγνυται. Το ηθικό δίλημμα που θα αντιμετωπίσει ο Black Adam τεκμηριώνεται στο βίντεο όταν ο Dr. Fate του Pierce Brosnan λέει: «Έχεις δύο επιλογές. Μπορείς να γίνεις ο καταστροφέας αυτού του κόσμου ή μπορείς να γίνεις ο σωτήρας του».

Ο Black Adam ήταν κάποτε σκλάβος και έχει ξεφύγει από τον τάφο στον οποίο είχε φυλακιστεί για 5.000 χρόνια. Βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά και άλλους χαρακτήρες της ταινίας, όπως ο Hawkman του Άλντις Χοτζ, ο Atom Smasher του Νόα Σεντινέο και η Cyclone της Κουιντέσα Σουίντελ.

Ο Τζόνσον ευχαρίστησε μέσω Instagram τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους, καθώς ετοιμαζόταν να κάνει το ντεμπούτο του ως χαρακτήρας της DC.

Μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια και έγραψε: «Η ακλόνητη υποστήριξή σας και ο ενθουσιασμός σας γι αυτό το έργο σημαίνει τα πάντα για μένα. Τώρα είναι η σειρά μου να ανταποδώσω. Η ιεραρχία της δύναμης στο σύμπαν της DC αλλάζει».

https://www.instagram.com/p/CegnhXflHjX

Ο Τζόνσον έχει πει ότι ο ρόλος του Black Adam «δεν μοιάζει με κανέναν άλλον που έπαιξα ποτέ στην καριέρα μου».

«Ως παιδί, ο Σούπερμαν ήταν ο ήρωας που πάντα ήθελα να γίνω. Μετά συνειδητοποίησα ότι ο Σούπερμαν ήταν ο ήρωας που δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω. Ήμουν πολύ επαναστάτης», είχε γράψει σε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Το «Black Adam», σε σκηνοθεσία Jaume Collet-Serra, είναι προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους από τις 21 Οκτωβρίου.

'Black Adam' trailer unveils Dwayne Johnson as DC's latest antihero, Toyin Owoseje, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ