Lady Gaga: Θα είναι η Χάρλεϊ Κουίν στο σίκουελ του «Joker»;
Ανανεώθηκε:
O Τοντ Φίλιπς ανακοίνωσε και επίσημα ότι ετοιμάζει το σίκουελ του «Joker», ανεβάζοντας την φωτογραφία του ολοκληρωμένου σεναρίου στο Instagram με τίτλο «Folie à Deux» και μια φωτογραφία με τον Χοακίν Φοίνιξ να το διαβάζει.
Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Lady Gaga βρίσκεται στις αρχικές διαπραγματεύσεις με το στούντιο για να παίξει το ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν στο σίκουελ.
Ο τίτλος του σίκουελ, «Folie à Deux», λέει ευθέως ότι ο Τζόκερ του Φοίνιξ δεν θα είναι μόνος του στη νέα ταινία και η Lady Gaga θα ήταν πράγματι η ιδανική συνοδοιπόρος του. Αν τελικά η Lady Gaga πάρει τον ρόλο, δεν ειναι καθόλου απίθανο αυτός να της χαρίσει μια νέα υποψηφιότητα για Όσκαρ. Μέχρι στιγμής, πάντως, η πλοκή της ταινίας παραμένει μυστική, οπότε δεν ξέρουμε αν η Gaga θα γράψει και τραγούδια στην ταινία.
Η ίδια είχε συνεργαστεί με τον Τοντ Φίλιπς στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται,» στην οποία εκείνος ήταν παραγωγός, και είχε χάρισει στην Gaga το πρώτο της Όσκαρ.
Όταν βγήκε στους κινηματογράφους, πριν από τρία χρόνια η ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς είχε κερδίσει 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, αναμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας, και πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office..
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντουέιν Τζόνσον: Είναι ο νέος υπερήρωας της DC, όπως αποκαλύπτει το trailer του «Black Adam»
Top Gun: Maverick: Μήνυση στην εταιρεία παραγωγής για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων
Μείωση των φυσικών καταστροφών το 2025 - Παραμένει ο φόβος για τα πλημμυρικά φαινόμενα
13:52
Υπόθεση Novartis: Φυλάκιση 28 και 25 μήνες στους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες - «Όχι» σε ελαφρυντικά
13:44
Bank of America: Έτος καμπής για τις επενδύσεις υποδομών - Οι κορυφαίες επιλογές
13:43
Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το 10ετές ομόλογο - Προσφορές ρεκόρ στα 51 δισ. ευρώ
13:42