ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Blonde»: Το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε με την Άνα ντε Άρμας

«Blonde»: Το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε με την Άνα ντε Άρμας
Η βιογραφική ταινία «Blonde» του Άντριου Ντόμινικ, για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε, βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και είναι παραγωγή του Netflix με την Άνα ντε Άρμας στον πρωταγωνιστικό ρόλο Netflix

Η βιογραφική ταινία «Blonde» του Άντριου Ντόμινικ, για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε, βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και είναι παραγωγή του Netflix με την Άνα ντε Άρμας στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία κρίθηκε ακατάλληλη για κάτω των 17 για το «σεξουαλικό περιεχόμενό» της, κάτι που συμβαίνει πρώτ φορά σε ταινία την πλατφόρμας.

Το Netfilix κυκλοφησε το πρώτο teaser και την επίσημη σύνοψη της ταινίας η οποία «επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή μιας από τις πιο διαχρονικές γυναίκες του Χόλιγουντ, της Μέριλιν Μονρόε. Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, μέσα από την άνοδό της στα αστέρια και τις ρομαντικές της περιπτύξεις, το “Blonde” θολώνει τις γραμμές των γεγονότων και της φαντασίας για να εξερευνήσει τον διαχωρισμό εκείνον μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού εαυτού της».

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει πει για την ταινία: «Η ταινία χρησιμοποιεί όλες τις εικόνες που έχετε δει για τη Μέριλιν Μονρό, με τις ταινίες και τις φωτογραφίες της ζωής της. Όμως αλλάζει το νόημα όλων αυτών των πραγμάτων σύμφωνα με το εσωτερικό της δράμα. Είναι λοιπόν μια ταινία για το ασυνείδητο κατά κάποιο τρόπο. Και είναι μια τραγωδία. Είναι ένα ανεπιθύμητο παιδί που γίνεται η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο. Είναι κάτι σαν εφιάλτης. Είναι να είσαι σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα. Απλώς πηγαίνει συνέχεια όλο και πιο γρήγορα».

Στο «Blonde» επίσης πρωταγωνιστούν και οι Μπόμπι Κάναβαλ, Έντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Χαβιέρ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ