ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σακίρα: Με ένα τραγούδι «μιλάει» για το χωρισμό της από τον Πικέ

Σακίρα: Με ένα τραγούδι «μιλάει» για το χωρισμό της από τον Πικέ
ΑΡ Photo

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα επέστρεψε στη δισκογραφία με ένα τραγούδι που έχει προκαλέσει -όπως αναμενόταν- μεγάλη κουβέντα στα social media για τους στίχους του.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι με τίτλο «Don’t you worry», μία συνεργασία με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta και το τραγούδι έχει ήδη περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

«Νιώθω τόσο ζωντανή που θα ζήσω την καλύτερή μου ζωή, κάνω απλά αυτό που μου αρέσει, το κεφάλι ψηλά και τα μάτια μου ψηλά, γίνομαι συνέχεια σοφότερη», είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού, τους οποίους όλοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν σε σχέση με τα προσωπικά βιώματα της τραγουδίστριας.

Πριν από μερικές ημέρες, ένας δημοσιογράφος ανέφερε ότι η απόφαση για την έκδοση της κοινής δήλωσης ήταν μονομερής από την πλευρά της Σακίρα και ότι η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τον Πικέ.

Τα παραπάνω υποστήριξε ο Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida», επικαλούμενος ανθρώπους από το περιβάλλον του Πικέ. «Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του», δήλωσε ο δημοσιογράφος. «Υπάρχει μεγάλη έκπληξη από την πλευρά του για τον χωρισμό και τη δήλωση που έστειλε η Σακίρα».

Ο ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια είχαν μια «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν κάτι που είχαν συμφωνήσει.

«Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», έγραψε στην ανακοίνωση του χωρισμού ο εκπρόσωπος της ποπ σταρ.

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά από τη 12χρονη σχέση τους, τον 10χρονο Μίλαν και τον Σάσα, που είναι 7 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ