ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αισθάνεται ότι «το Χόλιγουντ δεν τον παίρνει στα σοβαρά»

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αισθάνεται ότι «το Χόλιγουντ δεν τον παίρνει στα σοβαρά»
ΑΡ Photo

Μιλώντας στο podcast «SmartLess» των Τζέισον Μπέιτμαν, Σον Χέις και Γουίλ Αρνέτ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ προσπάθησε να εξηγήσει ότι τα πάντα στο Χόλιγουντ δεν είναι όπως φαίνονται και κάτω από την επιτυχία υπάρχει και μπόλικη απογοήτευση.

Ο ηθοποιός ανάφερε, μεταξύ άλλων, ότι ένας γνωστός σκηνοθέτης, τον οποίο δεν κατονόμασε, κατά την διάρκεια ενός οσκαρικού πάρτι για το «Ένα Αστέρι Γεννιέται», σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι ο Κούπερ είχε 7 υποψηφιότητες. Στο ίδιο πάρτι ήταν μαζί τους και μια διάσημη ηθοποιός, την οποία επίσης δεν κατονόμασε, με τρεις υποψηφιότητες που έκαναν τον σκηνοθέτη να πει «σε τι κόσμο ζούμε που εσύ έχεις εφτά υποψηφιότητες κι αυτή μόνο τρεις;».

Ο Κούπερ, ο οποίος έχει ως τώρα 9 οσκαρικές υποψηφιότητες, θεωρεί ότι το Χόλιγουντ δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

Δεν ήταν, όπως είπε, η πρώτη φορά που είχε παρόμοια αντιμετώπιση. Το 2011 και όταν ο ίδιος πήρε την πρώτη του υποψηφιότητα για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ, και συναγωνίζονταν τους Ντάνιελ Ντέι-Λιούς, Χιού Τζάκμαν, Χοακίν Φίνιξ και Ντενζέλ Γουάσινγκτον για το βραβείο του Α’ Ανδρικού Ρόλου, τον πλησίασε μια «ηρωίδα γυναίκα ηθοποιός» και του είπε «είδα την ταινία σου και σου αξίζει αυτή η υποψιφιοτητούλα.

«10-20 λεπτά αργότερα –δεν κάνω πλάκα– την προσπέρασα πηγαίνοντας στην τουαλέτα και την είδα να μουρμουρίζει την λέξει “υποψηφιοτητούλα”. Και θυμάμαι να σκέφτομαι τι είναι αυτή η πόλη; Μπορείς να φανταστείς να πεις κάτι τέτοιο σε κάποιον; Πρέπει να είσαι τελείως χάλια μέσα σου για να κάνεις κάτι τέτοιο», είπε ο Κούπερ.

Παρόλα αυτά, η καριέρα του Κούπερ συνεχίζει την ανοδική της πορεία με την ταινία «Maestro», από την οποία πιθανώς θα κερδίσει και άλλες οσκαρικές υποψηφιότητες και η οποία θα βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ