ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Μάρτιν Σιν έχει μετανιώσει μόνο για ένα πράγμα: Που άλλαξε το όνομά του

O Μάρτιν Σιν έχει μετανιώσει μόνο για ένα πράγμα: Που άλλαξε το όνομά του
ΑΡ Photo

Ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «West Wing» Μάρτιν Σιν εξήγησε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ραμόν Εστέβεζ και μετανιώνει τώρα που το άλλαξε για κάτι πιο «αγγλικό».

Ο ηθοποιός μίλησε στο Closer Weekly για την υιοθέτηση του καλλιτεχνικού του ονόματος: «Αυτό είναι μια από τις λύπες μου. Ποτέ δεν άλλαξα το όνομά μου επίσημα», είπε. «Είμαι ακόμα ο Ραμόν Εστέβεζ στο πιστοποιητικό γέννησής μου».

Το νόμιμο όνομά του είναι επίσης στην άδεια γάμου, στο διαβατήριο και στην άδεια οδήγησης, πρόσθεσε.

«Κάποιες φορές σε πείθουν να κάνεις κάποια πράγματα, όταν ο ίδιος δεν έχεις αρκετή αυτογνωσία και δεν παλεύεις για τα πράγματα στα οποία πιστεύεις και φυσικά όλα αυτά τα πληρώνει κάποια στιγμή στο μέλλον», είπε ο ηθοποιός. «Αλλά, φυσικά, μιλάω μόνο για τον εαυτό μου», κατέληξε.

Οι δύο γιοι του που είναι ηθοποιοί επέλεξαν διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα του ονόματος: Είναι ο Τσάρλι Σιν και ο Εμίλιο Εστέβεζ.

Ο Μάρτιν Σιν είπε ότι δεν είχε ιδέα για την επιθυμία των γιών του να ακολουθήσουν τα βήματά του, ήταν πολύ απασχολημένος με τη δική του καριέρα και την επιβίωση της οικογένειας.

«Η μόνη επιρροή που είχα στον Εμίλιο ήταν να τον πείσω να κρατήσει το όνομά του», είπε. «Όταν ξεκίνησε την καριέρα του, ο ατζέντης του τον συμβούλευε να αλλάξει το όνομά του σε Σιν και δεν το έκανε. Και ευχαριστώ τον Θεό που δεν το έκανε».

Martin Sheen regrets changing his name, Lisa Respers France, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ