ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Γάμος αλά ελληνικά» - Η τρίτη ταινία της σειράς γυρίζεται ήδη στην Αθήνα

«Γάμος αλά ελληνικά» - Η τρίτη ταινία της σειράς γυρίζεται ήδη στην Αθήνα
Imdb

Είκοσι χρόνια μετά το αρχικό «My Big Fat Greek Wedding», την ταινία «γάμος αλά ελληνικά», όπως τη γνωρίσαμε εμείς εδώ, η δημιουργός και πρωταγωνίστρια Νία Βαρντάλος βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας.

Η ταινία θα είναι αφιερωμένη στον ηθοποιό Μάικλ Κόνσταντιν που υποδύθηκε στα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας τον πατέρα της και έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες. Ο Μάικλ Κόνσταντιν, γεννημένος ως Γκας Ευστρατίου στις 22 Μαΐου 1927 ήταν Αμερικανός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής.

«Ο Μάικλ Κόνσταντιν, μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, ένα δώρο στον γραπτό λόγο και παντοτινός φίλος. Η εμπειρία της συνεργασίας μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον Γκας. Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί. Σε αγαπάμε Μάικλ», είχε γράψει η Νία Βαρντάλος μετά το θάνατο του στις 31 Αυγούστου του 2021.

Από την Πλάκα όπου έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα, η Βαρντάλος στέλνει το δικό της μήνυμα στους θαυμαστές της και την Ελλάδα, τη χώρα της.

https://www.instagram.com/p/CfEx7HLDmQ4

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2023 και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την πλοκή, αλλά καθώς γυρίζεται στη χώρα μας, κάτι μπορούμε να φανταστούμε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ