Κουέντιν Ταραντίνο: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά
Ανανεώθηκε:
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αμερικανός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο καθώς η σύζυγός του, Ντανιέλλα Πικ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People.
Ο ιδιαίτερος κινηματογραφιστής και η σύζυγός του, κόρη του διάσημου Ισραηλινού τραγουδιστή και συνθέτη Tzvika Pick, έχουν ήδη ένα γιο που έχει γεννηθεί τον Φεβρουάριο του 2020.
«Η Ντανιέλλα και ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Ντανιέλλα γέννησε το κοριτσάκι τους στις 2 Ιουλίου 2022, αδελφούλα του Λίο, του πρώτου τους παιδιού», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο παντρεύτηκε σε ιδιωτική τελετή στο Λος Άντζελες την αγαπημένη του Ντανιέλα Πικ.
Λίγες μέρες πριν από τον γάμο ο Ταραντίνο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Once Upon A Time in Hollywood», με τον Μπραντ Πιτ, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τη Μαργκό Ρόμπι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεννημένος την 3η Ιουλίου: Ο Τομ Κρουζ έγινε 60 ετών μια ημέρα πριν τα γενέθλια των ΗΠΑ
Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα για την προστασία των εσόδων από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας
19:45
Ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία – Απαγορευτικό απόπλου σε βασικά λιμάνια
19:33
Oι γεωπολιτικές νάρκες Τραμπ, η Γροιλανδία, το ΝΑΤΟ και τα όρια της Δύσης
19:21
Φοινικούντα: Ως ο δολοφόνος κατηγορείται ο 22χρονος που είχε δηλώσει συνεργός στο έγκλημα
19:09