ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γεννημένος την 3η Ιουλίου: Ο Τομ Κρουζ έγινε 60 ετών μια ημέρα πριν τα γενέθλια των ΗΠΑ

Γεννημένος την 3η Ιουλίου: Ο Τομ Κρουζ έγινε 60 ετών μια ημέρα πριν τα γενέθλια των ΗΠΑ
AP Photo

Μια μέρα πριν τα γενέθλια των ΗΠΑ, στις 3 Ιουλίου δηλαδή, ο Τομ Κρουζ είχε τα δικά του γενέθλια και έγινε αισίως 60 ετών. Τι του πήραν οι θαυμαστές του για δώρο; Μια τεράστια κινηματογραφική επιτυχία...

Ενώ το «Top Gun: Maverick» βρίσκεται στην κορυφή του box office, ο σταρ της ταινίας πέρασε ένα μέρος των γενεθλίων του στον αγώνα του Βρετανικού Grand Prix F1.

Ο Κρουζ δεν είναι μόνο δεινός οδηγός ο ίδιος, αλλά είναι επίσης καλός φίλος με τον οδηγό και πρωταθλητή, Λούις Χάμιλτον. Μερικοί από τους διάσημους φίλους του ευχήθηκαν στον Κρουζ «χρόνια πολλά» στα social media.

Ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie και ο συμπρωταγωνιστής του στο «Maverick» Γκλεν Πάουελ δημοσίευσαν μια φωτογραφία που δείχνει τον Cruise, ο οποίος είναι γνωστός για τις επικίνδυνες σκηνές που γυρίζει μόνος του, να κρεμιέται από ένα αεροπλάνο.

«Αυτό είναι το 60. TC, απλά δεν υπάρχει κανένας σαν εσένα», έγραψε ο Πάουελ στο Twitter. «Συνέχισε να κρέμεσαι εκεί. Χρόνια πολλά!@TomCruise». Ο θρυλικός ηθοποιός του «Top Gun» Βαλ Κίλμερ έστειλε επίσης αγάπη στο συνάδελφό του για τα γενέθλιά του.

Tom Cruise turned 60 the day before America's birthday and it feels right, Lisa Respers France, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ