ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ξανά πατέρας ο Ίλον Μασκ - Απέκτησε δίδυμα από διευθύντρια της εταιρείας του

Ξανά πατέρας ο Ίλον Μασκ - Απέκτησε δίδυμα από διευθύντρια της εταιρείας του
AP Photo

Πατέρας 9 παιδιών είναι ο πλέον ο Ίλον Μασκ, καθώς απέκτησε δίδυμα από τη Σίβον Ζίλις, κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Neuralink, η οποία του ανήκει.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει πλέον εννέα γνωστά παιδιά, εκ των οποίων τα πέντε από την πρώτη του σύζυγο, Τζαστίν Μασκ και δύο πό την τραγουδίστρια Grimes.

Τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Insider και δημοσιεύτηκαν, έδειξαν ότι ο Ίλον Μασκ και η Ζίλις κατέθεσαν αίτηση για να αλλάξουν τα ονόματα των δίδυμων μωρών τους ώστε να έχουν «το επώνυμο του πατέρα τους και να περιέχουν το επώνυμο της μητέρας τους ως μέρος του μεσαίου ονόματός τους».

Η αίτηση κατατέθηκε στο Όστιν του Τέξας όπου γεννήθηκαν τα μωρά και εγκρίθηκε από το δικαστή. Η Ζίλις φέρεται να γέννησε τον Νοέμβριο του 2021, λίγες εβδομάδες πριν ο Μασκ και η Grimes αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 36χρονη Ζίλις γεννήθηκε στον Καναδά και σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Γέιλ πριν εργαστεί στην IBM και αργότερα στο Bloomberg Beta, ένα ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων. Θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και έχει συμπεριληφθεί στην λίστα του Forbes «30 κάτω από 30» και στη λίστα του LinkedIn «35 κάτω από 35».

Η Ζίλις εργάζεται ως διευθύντρια επιχειρήσεων και ειδικών έργων στη Neuralink, την εταιρεία νευροτεχνολογίας του Μασκ, η οποία επιδιώκει τη δημιουργία διεπαφών ανθρώπου-μηχανής. Ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία τον Μάιο του 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ