ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σον Μέντες: Ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία του - Αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας

Σον Μέντες: Ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία του - Αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας
AP Photo

Στην προσπάθειά του να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία, ο τραγουδιστής Σον Μέντες αναβάλλει την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία του.

Ο 23χρονος ερμηνευτής έχει μια εκπληκτικά ανοδική πορεία στη μουσική του καριέρα, ωστόσο τα πράγματα για τον ίδιον δεν φαίνεται να είναι πολύ καλά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, ο Σον Μέντες έχει φτάσει σε οριακό σημείο και χρειάζεται χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για να ανασυγκροτηθεί.

https://www.instagram.com/p/CfxeT0wliNG


«Μου ραγίζει την καρδιά που πρέπει να το πω αυτό, αλλά δυστυχώς, θα πρέπει να αναβάλω τις επόμενες τρεις εβδομάδες των συναυλιών μου», ανακοίνωσε στο κοινό του με ανάρτησή του στο Instagram.

«Κάνω περιοδείες από τα 15 μου και για να είμαι ειλικρινής ήταν πάντα δύσκολο να βρίσκεσαι στο δρόμο μακριά από φίλους και οικογένεια. Μετά από μερικά χρόνια εκτός δρόμου, ήμουν έτοιμος να βουτήξω ξανά, αλλά η απόφαση ήταν πρόωρη και δυστυχώς, τα διόδια του δρόμου και η πίεση με έχουν καταβάλει και έχω φτάσει σε οριακό σημείο. Μόλις υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις, υπόσχομαι ότι θα σας ειδοποιήσω. Σας αγαπώ», συνεχίζει στην ανάρτησή του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής μοιράζεται με το κοινό του τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τον περασμένο Απρίλιο είχε κάνει ξανά μια δημοσίευση στο Twitter, στην οποία έλεγε στο κοινό του ότι βρίσκεται σε απελπισία και αναρωτιέται «τι πρέπει να κάνει στη ζωή του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ