ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ferrari»: Η νέα δραματική σειρά της Apple TV+ για τη ζωή και το έργο του Έντσο Φεράρι

«Ferrari»: Η νέα δραματική σειρά της Apple TV+ για τη ζωή και το έργο του Έντσο Φεράρι
AP Photo

Μια νέα σειρά της Apple TV+ θα καταγράφει τη ζωή του ιδρυτή της εταιρείας κατασκευής πολυτελών σπορ αυτοκινήτων Ferrari, Έντσο Φεράρι.

Ο Στίβεν Νάιτ θα είναι ο δημιουργός της σειράς με τίτλο «Ferrari», η οποία είναι εμπνευσμένη από βιογραφία του 2016 του Έντσο Φεράρι, με τίτλο «Ferrari Rex» που έχει γράψει ο Λούκα Νταλ Μόντε.

Τοποθετημένη την περίοδο 1956 - 1961, η δραματική σειρά θα εστιάζει σε τραγικά γεγονότα της ζωής του Έντσο, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου του πρώτου του γιου και ταυτόχρονα στον στόχο του να κατασκευάσει το ταχύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο στον κόσμο.

Ο Πάολο Σορεντίνο θα σκηνοθετήσει η σειρά και θα είναι επίσης παραγωγός της, μαζί με τους Λορέντσο Μιέλι, Νίκολα Τζουλιάνο, Λορέντσο Ντε Μάγιο και Στίβεν Νάιτ.

Ο συγγραφέας του βιβλίου θα έχει ρόλο συμβούλου στην παραγωγή της σειράς.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αφηγούμαι μια τόσο υποβλητική ιστορία για αυτόν τον θρυλικό άνδρα και το εμβληματικό brand του» είπε ο Στίβεν Νάιτ. «Η εντελώς ασυνήθιστη ζωή του Έντσο Φεράρι καθορίστηκε από το δραματικό προσωπικό και επαγγελματικό του ταξίδι και η σειρά Ferrari είναι ύμνος για έναν απίστευτα περίπλοκο και συναρπαστικό άνθρωπο».

Η σειρά της Apple TV+ είναι ξεχωριστό πρότζεκτ από την επερχόμενη μεγάλου μήκους ταινία του Μάικλ Μαν, με τίτλο «Ferrari» με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Ντράιβερ, Πένελοπε Κρουζ και Σέιλιν Γούντλεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ