ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Γουές Άντερσον επιστρέφει με την ταινία «Asteroid City» και ένα απίστευτο cast

Ο Γουές Άντερσον επιστρέφει με την ταινία «Asteroid City» και ένα απίστευτο cast
ImdB

Μετά τη «Γαλλική Αποστολή» ο Γουές Άντερσον επιστρέφει με τη νέα του ταινία «Asteroid City», η οποία έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματά της.

Όπως όλες οι ταινίες του Άντερσον και αυτή έχει ένα εξαιρετικό καστ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Σουόρτσμαν, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τομ Χανκς, Τζέφρι Ράιτ, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον, Εντ Νόρτον, Έντριαν Μπρόντι, Λιβ Σράιμπερ, Μάργκο Ρόμπι, Χόουπ Ντέιβις, Στίβεν Παρκ, Γουίλεμ Νταφόε, Ματ Ντίλον, Ρούπερτ Φρεντ, Μάγια Χοκ, Στιβ Καρέλ, Χονγκ Τσάου, Τόνι Ρεβολόρι, Τζέικ Ράιαν, Γκρέις Εντουαρτς, Αρίστου Μίχαν, Σοφία Λίλις, Ίθαν Λι, Τζεφ Γκλόλντμπλουμ και Ρίτα Γουίλσον.

Το «Asteroid City», συμφωνα με τη σύνοψη, είναι ένας ποιητικός διαλογισμός για το νόημα της ζωής. Αφηγείται την ιστορία μιας φανταστικής αμερικανικής πόλης της ερήμου περίπου το 1955 και του Junior Stargazer συνεδρίου, το οποίο συγκεντρώνει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για ακαδημαϊκούς διαγωνισμούς, ξεκούραση/αναψυχή, κωμωδία, δράμα, ρομάντζο και πολλά άλλα.

Ο Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος είχε ανακοινωθεί παλιότερα ότι θα πρωταγωνιστεί κι αυτός στην ταινία, δεν βρίσκεται στην λίστα με το επίσημο καστ.

Πάντως το «Asteroid City» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και ίσως η πρεμιέρα του να γίνει στις Κάννες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ