ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»: Ο Χιου Γκραντ στην κινηματογραφική εκδοχή του παιχνιδιού

«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»: Ο Χιου Γκραντ στην κινηματογραφική εκδοχή του παιχνιδιού
  • Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από την ταινία Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Το παιχνίδι της Hasbro θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη, με πολλές προσδοκίες.

Μετά από λίγα χρόνια απουσίας το Comic Con του Σαν Ντιέγκο ξεκίνησε και πάλι και χτες ένα από τα πρώτα πάνελ ήταν και εκείνο της ταινίας «Dungeons & Dragons» της Paramount.

Εκεί βρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας και παρουσίασαν τον επίσημο νέο τίτλος της, «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves», την σύνοψη αλλά και το πρώτο της trailer.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Τζον Φράνσις Ντάλεϊ και Τζόναθαν Γκολντστάιν και το καστ να περιλαμβάνει τους Κρις Πάιν, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζάστις Σμιθ και τον Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ από το «Bridgerton», Χιου Γκραντ, και Σοφία Λίλις.

Σύμφωνα με την σύνοψη της ταινίας ενας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα απίθανων τυχοδιωκτών αναλαμβάνουν μια επική ληστεία για να ανασύρουν ένα χαμένο λείψανο, αλλά τα πράγματα στραβώνουν επικίνδυνα όταν έρχονται αντιμέτωποι με λάθος ανθρώπους.

Το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου 2023.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ