ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο «Έντι» του Stranger Things κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης - Μέχρι που τον αναγνώρισαν

Ο «Έντι» του Stranger Things κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης - Μέχρι που τον αναγνώρισαν

Ο ηθοποιός Τζόζεφ Κουίν, ο οποίος υποδύθηκε τον Έντι Μάνσον στο Stranger Things 4, είχε μία περιπέτεια λίγο πριν την εμφάνισή του στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον.

Ο Βρετανός ηθοποιός ταξίδεψε στις ΗΠΑ για την πρώτη του εμφάνιση σε μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της τηλεόρασης, το The Tonight Show του διάσημου παρουσιαστή.

Όπως είπε, όμως, στην αρχή της συνέντευξής του, μόλις πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ βρέθηκε αντιμέτωπος με τις Αρχές. «Παραλίγο να μην καταφέρω να έρθω. Τέθηκα υπό κράτηση στο τμήμα μετανάστευσης χθες. Με πήραν και με πήγανε σε ένα, θα το έλεγες μπουντρούμι», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μου είπανε να περιμένω εκεί για 20 λεπτά, μέχρι που με κάλεσαν σε ένα άλλο γραφείο και με ρώτησε ένας “τι κάνετε στις ΗΠΑ, κύριε;” και απάντησα “στην πραγματικότητα ήρθα να γνωρίσω τον Τζίμι Φάλον στο The Tonight Show”. Δεν με πίστευε».

Ο ρόλος του στο Stranger Things, τελικά, ήταν αυτός που τον βοήθησε να «αποδράσει»: «Ένας από τους συναδέλφους του τον κοιτάει, με κοιτάει και λέει “Άσε τον Έντι ήσυχο!” και του λέει “Είναι ο Έντι από το Stranger Things” και ήταν ο άλλος σε φάση “Είσαι όντως ο Έντι Μάνσον;”.

Με ρώτησε κιόλας "Θα επιστρέψεις την επόμενη σεζόν;". Του είπα 'δεν ξέρω' και μου είπε "το καλό που σου θέλω" και μου έδωσε το διαβατήριό μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ