ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νέο τρέιλερ για το remake του «American Gigolo»

Νέο τρέιλερ για το remake του «American Gigolo»
Wikipedia

Ο Τζούλιαν Κέι έχει μια δεύτερη ευκαιρία στο επερχόμενο remake του «American Gigolo».

Ο Κέι, τον οποίο έπαιξε ο Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) στην αρχική ταινία του 1980, θα υποδυθεί ο Τζον Μπέρνταλ (Jon Bernthal) στην επερχόμενη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Στο νέο τρέιλερ της σειράς που κυκλοφόρησε, ο Κέι ένας άνδρας συνοδός, απελευθερώνεται ύστερα από 15 χρόνια φυλάκισης μετά την καταδίκη για άδικο φόνο που εξιστορείται στην ταινία του 1980.

Το τρέιλερ δείχνει σύντομες αναδρομές στη ζωή του Κέι, και εμφανίζει τη Ρόζι Ο' Ντόνελ (Rosie O'Donnell), στο ρόλο της ντεντέκτιβ Σάντεϊ που λέει στο Κέι ότι «είσαι ελεύθερος άνθρωπος».

Στην επόμενη σκηνή ο Κέι με έναν σάκο γυμναστηρίου συναντάει τη Μισέλ, την οποία υποδύθηκε η Λόρεν Χάτον (Lauren Hutton) στην αρχική ταινία και θα την υποδυθεί η Γκρέτσεν Μολ (Gretchen Mol) στην επερχόμενη σειρά και της λέει: «Δεν έκανα κακό σε αυτό το κορίτσι, είχες δίκιο». «Δεν μπορείς να είσαι εδώ», απαντά η Μισέλ. «Ξέρω, καταλαβαίνω», λέει πριν τρέξει η Μισέλ να αγκαλιάσει τον παλιό της σύντροφο. Στη συνέχεια τον σπρώχνει μακριά και του λέει «μείνε μακριά».

Σύμφωνα με μια περιγραφή της σειράς από το Showtime, παραγωγής Τζέρι Μπρουκχάιμερ, «ενώ ο Τζούλιαν παλεύει να συμφιλιώσει τη δουλειά που έκανε στο παρελθόν με τον άνθρωπο που είναι σήμερα, η ντετέκτιβ Σάντεϊ αναζητά την αλήθεια για το φόνο που τον έστειλε στη φυλακή όλα αυτά τα χρόνια, αποκαλύπτοντας μια πολύ μεγαλύτερη συνωμοσία στην πορεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ