ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Γάμος στα λευκά για τα φώτα της δημοσιότητας

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Γάμος στα λευκά για τα φώτα της δημοσιότητας
Η Λατίνα σταρ και ο διάσημος ηθοποιός, λίγες εβδομάδες μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Λας Βέγκας θέλησαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειες αλλά και τους φίλους τους AP Photo

Για δεύτερη φορά αντάλλαξαν όρκους αγάπης το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ. Οι δύο ηθοποιοί διοργάνωσαν μια παραμυθένια τελετή στο σπίτι του γαμπρού στη Τζόρτζια.

Η Λατίνα σταρ και ο διάσημος ηθοποιός, λίγες εβδομάδες μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Λας Βέγκας θέλησαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειες αλλά και τους φίλους τους.

Η λαμπρή τελετή και οι καλεσμένοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους λαμπερούς καλεσμένους του.

Το τριήμερο γλέντι ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί σήμερα, Κυριακή 21 Αυγούστου.

Η Λόπεζ επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μεγάλη ουρά ενώ οι καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών» φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια.

Παρανυφάκια στον υπέρλαμπρο γάμο ήταν τα πέντε παιδιά του ζευγαριού, τα 14χρονα δίδυμα της Λόπεζ καθώς και τα τρία παιδιά (σ.σ.16, 13 και 10 ετών) του Άφλεκ.

Την οργάνωση του γάμου είχε αναλάβει ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι ο οποίος είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή ημέρα του ζευγαριού. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να φτάνει ακόμα και τα 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, η συζυγός του Λουτσιάνα, ο Κέβιν Σμιθ και η συζυγός του Τζένιφερ, ο Τζέισον Μιοες επίσης με τη γυναίκα του Τζόρνταν, ο Τζίμι Κίμελ, η Ντρέα Ντε Ματέο και ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ με τη συζυγό του Πία.

Την τελετή του ζευγαριού έκανε ο 34χρονος πρώην μοναχός Τζέι Σέτι. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς ομιλητές εμψύχωσης ενώ είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει. Μέχρι τώρα έχει ένα επιτυχημένο podcast, μία σειρά από βιβλία και διοργανώνει συχνά ομιλίες. Έχοντας καταγωγή από την Ινδία και έχοντας μεγαλώσει στην Αγγλία, ο Τζέι Σέτι ενώ στην αρχή είχε ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, η συνάντησή του με έναν μόναχό που τον έπεισε να μείνει για 4 καλοκαίρια σε ένα μοναστήρι στη Βομβάη, τον έκανε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ