ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«House of the Dragon»: Οι δράκοι του Γουέστερος θα έχουν και δεύτερη σεζόν

«House of the Dragon»: Οι δράκοι του Γουέστερος θα έχουν και δεύτερη σεζόν

Σχεδόν 10 εκατομμύρια θεατές είδαν την πρεμιέρα του «House of the Dragon», κάνοντάς το την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα όλων των εποχών για το HBO.

Ήταν λοιπόν επόμενο να ανακοινωθεί αμέσως η δεύτερη σεζόν για το spin-off του «Game of Thrones», επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο θρύλος που δημιούργησε, θα μείνει ζωντανός όσα χρόνια κι αν περάσουν από το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Όπως δήλωσε η υποδιευθύντρια του ΗΒΟ, Φραντσέσκα 'Ορσι, «Είμαστε παραπάνω από περήφανοι με αυτά που κατάφερε ολόκληρη η ομάδα με την πρώτη σεζόν. To εξαιρετικό καστ και οι εργαζόμενοι ανέλαβαν μια τεράστια πρόκληση και ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες, παραδίδοντας ένα σόου που ήδη θεωρείται άχαστο για την τηλεόραση. Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον συνδημιουργό και παραγωγό Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και τους συνδημιουργούς και showrunners Ράιαν Κόνταλ και Μιγκέλ Σαπότσνικ που μας οδήγησαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να δίνουμε πνοή σε αυτή την επική ιστορία του Οίκου των Ταργκάριεν με την δεύτερη σεζόν».

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα δούμε την νέα σεζόν και πόσα επεισόδια θα έχει, όμως οι σχετικές ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ