ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Spitgate: Έφτυσε όντως ο Χάρι Στάιλς τον Κρις Πάιν στο Φεστιβάλ της Βενετίας;

Spitgate: Έφτυσε όντως ο Χάρι Στάιλς τον Κρις Πάιν στο Φεστιβάλ της Βενετίας;
Ο Χάρι Στάιλς όρθιος, την επίμαχη στιγμή, πάνω από τον Πάιν. Αριστερά η ολίβια Γουάιλντ, σκηνοθέτης της ταινίας και σύντροφος του Στάιλς Twitter

Στα Όσκαρ ασχοληθήκαμε με ένα χαστούκι, στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Bενετίας, πάλι, με ένα φτύσιμο. Και τα δύο κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά.

Κι από χτες, Τρίτη, τα σόσιαλ έχουν βουήξει: Έφτυσε πράγματι ο Χάρι Στάιλς τον Κρις Πάιν στην πρεμιέρα της ταινίας «Don’t Worry Darling»;

Τα πολυσυζητημένα πλάνα δείχνουν τον Στάιλς να κάθεται δίπλα στον Πάιν, ο οποίος χειροκροτούσε. Τα χείλη του Στάιλς, λίγο πριν ο ίδιος καθίσει, τρεμοπαίζουν. Ο Πάιν κοιτάζει ξαφνικά με περιέργεια ανάμεσα στα χέρια και τα πόδια του, ενώ παύει απότομα να χειροκροτεί. Στη συνέχεια χαμογελά με την έκφρασή του να μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους.

Δεν ήθελε και πολύ το χάσταγκ #Spitgate για να πάρει φωτιά, ενώ οι «ειδικοί» των σόσιαλ άρχισαν να αναλύουν τα επίμαχα βίντεο καρέ καρέ και από κάθε πιθανή και απίθανη γωνία.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, ο Στάιλς έφτυσε στο πάτωμα, ακριβώς μπροστά στον Πάιν:

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι πίσω απ' όλη την ιστορία υπάρχει παρασκήνιο, καθώς η σκηνοθέτης της ταινίας, Ολίβια Γουάιλντ, η οποία είναι και σύντροφος του Στάιλς, φέρεται να είναι άγρια σκοτωμένη με την πρωταγωνίστρια Φλόρενς Πίου. Ο Πάιν πήρε το μέρος της Πίου, λένε οι ίδιες πηγές, εξού και η αντίδραση του Στάιλς.

Είτε όλο αυτό είναι μια αυθόρμητη σκηνή μεταξύ δύο σταρ, είτε απλά μια άτυχη στιγμή που πήρε διαστάσεις, δεν φαίνεται να λειτούργησε προς όφελος της ταινίας, η οποία πήρε μέτριες έως κακές κριτικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ