ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φεστιβάλ Βενετίας: Καταιγιστικό χειροκρότημα για τον Χιού Τζάκμαν

Φεστιβάλ Βενετίας: Καταιγιστικό χειροκρότημα για τον Χιού Τζάκμαν
ΑP Photo

Η νέα ταινία του Χιού Τζάκμαν «The Son», έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και η ολοκλήρωση της προβολής χαιρετίστηκε με καταιγιστικό χειροκρότημα που διήρκεσε 10 λεπτά.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Τζάκμαν ήταν παρών στην προβολή, όπως επίσης οι συμπρωταγωνιστές του, Λόρα Ντερν, Βανέσα Κίρμπι και Ζεν ΜακΓκραθ.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Φλόριαν Ζέλερ ήταν μαζί με τους ηθοποιούς και δέχθηκε επευφημίες.

Η ταινία «The Son» είναι η συνέχεια του φιλμ «The Father» του Ζέλερ, το οποίο απέσπασε Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου και χάρισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου στον Άντονι Χόπκινς.

Στην ταινία «The Son» ο Αυστραλός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Πίτερ, ο οποίος πρόσφατα αποκτά γιο με τη νέα σύντροφό του, Έμμα (Κίρμπι) όταν η πρώην σύζυγός του, Κέιτ (Ντερν), εμφανίζεται με τον προβληματικό έφηβο γιο τους, Νίκολας (ΜακΓκραθ), ο οποίος λείπει από το σχολείο για μήνες και είναι θυμωμένος και απόμακρος.

Ενώ προσπαθεί να συνδυάσει την εργασία του, τις απαιτήσεις ενός μωρού και μια νέα προσφορά εργασίας, ο Πίτερ παλεύει να σφυρηλατήσει μια σχέση με τον Νίκολας εν μέσω της κρίσης ψυχικής υγείας του.

Η ταινία «The Son» περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, που άρχισε στις 8 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ