ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βενετία 2022: Γιατί ουρλιάζουν όλοι; Επειδή εμφανίστηκε ξαφνικά ο Μπραντ Πιτ

Βενετία 2022: Γιατί ουρλιάζουν όλοι; Επειδή εμφανίστηκε ξαφνικά ο Μπραντ Πιτ
Γειά σου Μπραντ ΑP Photo

Και ξαφνικά στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας, ακούστηκαν ουρλιαχτά. Δεν συνέβη κάποιο ατύχημα, απλώς εμφανίστηκε ο Μπραντ Πιτ.

Εδώ και χρόνια φίλος και συνεργάτης του σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ, ο Πιτ βρέθηκε στη Βενετία για να συνοδεύσει την Άνα ντε Άρμας και το καστ του «Blonde» στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

Η βιογραφία της Μονρόε βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς, φέρει την υπογραφή του Netflix στην παραγωγή, επαναπροσδιορίζει με τόλμη τη ζωή μιας από τις πιο διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ, από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, μέχρι το χτίσιμο του λαμπερού της θρύλου, αλλά και τη γυναίκα που ζούσε στη σκιά του.

Η Άνα ντε Άρμας καταχειροκροτήθηκε στο κατάμεστο «Palazzo del Cinema».

Στο κόκκινο χαλί που προηγήθηκε της προβολής, όμως, περίμενε μια μεγάλη έκπληξη τους εκατοντάδες παρεβρισκόμενους: ο Μπραντ Πιτ, παραγωγός της ταινίας, εμφανίστηκε ξαφνικά, ενώ κανείς δεν τον περίμενε.

Ο Πιτ χαλαρος, το πλήρος σε παραλήρημα @ΑP Photo

Στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία ο Άντριου Ντόμινικ και η Άνα ντε Άρμας απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το πόσο μεγάλη πρόκληση είναι να επιχειρείς να συλλάβεις το μύθο της Μέριλιν.

Η Άνα ντε Άρμας @ΑP Photo

«Υπήρχε κάτι έντονο στον αέρα, αισθανόμουν ότι την είχα κοντά μου...» είπε η ντε Άρμας. «Κάναμε γυρίσματα στο σπίτι που ζούσε, στα μέρη που έζησε. Με είχε εντελώς καταλάβει: μόνο αυτήν σκεφτόμουν, μόνο για αυτήν μιλούσα, μόνο αυτήν έβλεπα στα όνειρά μου. Την ένιωθα δίπλα μου, μαζί μου και ένιωθα υπέροχα. Νομίζω ότι η ταινία θα την έκανε χαρούμενη....»

«Για να ερμηνεύσω τις δύσκολες, τις σκοτεινές στιγμές της Μέριλιν, βούτηξα στα δικά μου σκοτάδια. Ήταν πολύ οδυνηρό, αλλά δεν το μπλοκάριζα. Ήθελα να τη νιώσω. Ήθελα να την καταλάβω...»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ