ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οutcast, η πρώτη τηλεοπτική πρεμιέρα στο Facebook Live είναι γεγονός

Οutcast, η πρώτη τηλεοπτική πρεμιέρα στο Facebook Live είναι γεγονός
Courtesy of Cinemax

Το FOX σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας), γράφει ιστορία καθώς γίνεται ο πρώτος πάροχος τηλεοπτικού περιεχομένου που θα παρουσιάσει νέα του σειρά, μέσω της υπηρεσίας Facebook Live, ταυτόχρονα σε 61 χώρες στην Ευρώπη και την Αφρική.

Έχοντας χαρακτηριστεί ήδη ως μια “επική ιστορία τρόμου” η νέα σειρά Outcast του FOX είναι δημιουργία του Robert Kirkman, ο οποίος είναι επίσης δημιουργός της παγκόσμιας επιτυχίας The Walking Dead.

“Χάρη στο The Walking Dead, ο Robert Kirkman έχει δημιουργήσει ένα στρατό από πιστούς fans, σε όλο τον πλανήτη” δήλωσε ο Diego Londono, COO της FOX Networks Group, Europe & Africa. “Μέσα από τη συνεργασία μας με το Facebook, δίνουμε στους θεατές τη δυνατότητα να δουν τη νέα σειρά ταυτόχρονα, στην Ευρώπη και την Αφρική. Το Outcast, μια πρωτότυπη παραγωγή της FOX Networks, δημιουργήθηκε από μια βραβευμένη ομάδα παραγωγής και αποτελείται από ένα all-star cast. Είμαστε, λοιπόν, περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Facebook, για να δημιουργήσουμε ένα αληθινό τηλεοπτικό γεγονός, τεράστιας κλίμακας” πρόσθεσε.

Βασισμένο στο ομώνυμο comic του Robert Kirkman και του καλλιτέχνη Paul Azaceta, το Outcast ακολουθεί τον Kyle Barnes (Patrick Fugit – Almost Famous, Gone Girl), ένα νεαρό άνδρα ο οποίος παλεύει με δαίμονες όλη του τη ζωή. Με τη βοήθεια του Αιδεσιμότατου Anderson (Philip Glenister - Life on Mars), ενός ιερέα που πάσχει από τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες, ο Kyle ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται και να αποκτήσει την κανονική ζωή που ποτέ δεν γνώρισε.

Ωστόσο, αυτό που θα ανακαλύψει ο Kyle, μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του και τη μοίρα του κόσμου, για πάντα.

outcast 1

Η αποκλειστική προβολή του πρώτου επεισοδίου θα προσφέρει στους θεατές μια πρώτη γεύση από τη νέα, καθηλωτική σειρά, πριν την επίσημη τηλεοπτική πρεμιέρα της στο FOX, η οποία για την Ελλάδα είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 23:30.

Για να παρακολουθήσουν την ιδιότυπη τηλεοπτική πρεμιέρα οι fans πρέπει να επισκεφθούν τη σελίδα του FOX στο Facebook (www.facebook.com/GREECEFOXCHANNEL), την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 23:00 για να παρακολουθήσουν την έναρξη της περιπέτειας μαζί με θεατές από το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Κύπρο, τη Μάλτα, την Ουγγαρία, την Ιταλία, την Λετονία αλλά και τις Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο στην Ευρώπη.

Από τις 6 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα στις 23:30, το FOX θα προβάλει τα επεισόδια της νέας σειράς Outcast, σε όλο τον πλανήτη, με τη σειρά να προβάλλεται στην Αμερική, μέσω Cinemax. Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

outcast1

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ