ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Post Malone: Σωριάστηκε στη σκηνή - Το εντυπωσιακό βίντεο της πτώσης

Post Malone: Σωριάστηκε στη σκηνή - Το εντυπωσιακό βίντεο της πτώσης
Στο Σεντ Λούις ΑP Photo

Ο Post Malone, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Σεντ Λούις το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, είχε μια πολύ άτυχη στιγμή.

Ο 27χρονος Αμερικανός ράπερ τη στιγμή που ερμήνευε το Circles στο Enterprise Center, παραπάτησε και σωριάστηκε με δύναμη στη σκηνή, αφήνοντας άφωνους fans και συνεργάτες του.

Η στιγμή της πτώσης καταγράφηκε σε βίντεο:

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο ράπερ υπέστη μώλωπες στα πλευρά όταν έπεσε από ένα άνοιγμα στη σκηνή.

Ο Ώστιν Ρίτσαρντ Ποστ -όπως είναι το κανονικό του όνομα- έδειξε να πονάει πολύ, αμέσως οι γιατροί έσπευσαν δίπλα του, ενώ το κοινό φώναζε το όνομά του για να τον εμψυχώσει.

Η μουσική φυσικά σταμάτησε και ο ράπερ μετά από λίγο κατάφερε να σηκωθεί και να αποχωρήσει από τη σκηνή με τη βοήθεια των γιατρών, διαβεβαιώνοντας το κοινό ότι θα αποσυρθεί στα παρασκήνια μόνο για λίγα λεπτά μέχρι να συνέλθει.

Όταν ο Post Malone επέστρεψε στη σκηνή, εξήγησε ότι έπεσε σε μια τρύπα και ευχαρίστησε τους fans του που τον περίμεναν και δεν αποχώρησαν. Ο τραγουδιστής του «Rockstar» ολοκλήρωσε τη συναυλία και θέλησε να ευχαριστεί ξανά το κοινό με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως ενημέρωσε τους θαυμαστές του, επέστρεψε από το νοσοκομείο, παίρνοντας παυσίπονα για να συνεχίσει την περιοδεία του, αλλά είναι καλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ