ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σακίρα για τον Πικέ: «Ήρθα στην Ισπανία για να τον στηρίξω στην καριέρα του»

Η Σακίρα για τον Πικέ: «Ήρθα στην Ισπανία για να τον στηρίξω στην καριέρα του»
ΑP Photo

Για το χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ μίλησε η Σακίρα λέγοντας ότι ήταν και παραμένει κάτι «απίστευτα δύσκολο».

Η τραγουδίστρια εξήγησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle ότι σκόπιμα «παρέμεινε σιωπηλή» από τότε που αποκαλύφθηκε ο χωρισμός της στις αρχές Ιουνίου.

«Είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμη και επειδή βρίσκομαι ακόμη στο επίκεντρο της δημοσιότητας αλλά και επειδή ο χωρισμός μας δεν είναι σαν ένας κανονικός χωρισμός».

«Είναι δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο» πρόσθεσε η Σακίρα, αναφερόμενη στους γιους τους, τον 9χρονο Μίλαν και τον 7χρονο Σάσα. Η τραγουδίστρια είπε ότι οι παπαράτσι έχουν «κατασκηνώσει» έξω από το σπίτι της «24 ώρες το 24ωρο» από τότε που έγινε γνωστή η είδηση, οπότε προσπαθεί να προστατεύσει τα παιδιά της.

«Δεν υπάρχει μέρος όπου να μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου. Δεν μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο σαν μια κανονική οικογένεια, να πάμε να φάμε ένα παγωτό ή να κάνουμε κάποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Προσπάθησα να κρύψω την κατάσταση από τα παιδιά μου. Προσπαθώ να τα προστατεύσω, γιατί αυτή είναι η νούμερο ένα αποστολή μου στη ζωή. Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή έρχονται αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστα νέα στο διαδίκτυο και τους επηρεάζουν».

Η Σακίρα στο Elle @Instagram

Όσο για το λόγο που οδήγησε στο χωρισμό τους, η Σακίρα θεωρεί ότι οφείλεται στις καριέρες τους, λέγοντας στo περιοδικό ότι όταν ο Μίλαν και ο Σάσα ξεκίνησαν το σχολείο, η οικογένεια έπρεπε να αποφασίσει εάν θα μετακομίσει στις ΗΠΑ για τη μουσική της καριέρα ή εάν θα έμενε στη Βαρκελώνη, όπου αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής.

«Ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή τη θυσία. Και την έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και ήρθα στην Ισπανία για να τον υποστηρίξω, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίζει τίτλους. Και ήταν μια θυσία αγάπης», είπε.

«Μόλις ο Μίλαν ξεκίνησε το σχολείο, στα τέλη του 2014, ήξερα ότι τα συνεχή ταξίδια και η νομαδική μου ζωή έπρεπε να μπουν σε δεύτερη μοίρα όπως επίσης και η καριέρα μου», εξήγησε. «Ήξερα ότι όταν άρχισε το σχολείο, έπρεπε να εγκατασταθώ κάπου, να ριζώσω στη Βαρκελώνη και να είμαι εκεί γι’ αυτόν και για τον Ζεράρ και αργότερα για τον Σάσα».

Η Σακίρα πρόσθεσε ότι η απόφαση αυτή ωφέλησε τα παιδιά της, καθώς μπόρεσαν να έχουν μια «παρούσα μαμά» και δημιούργησε έναν «άρρηκτο» δεσμό, ο οποίος όμως κατέληξε σε χωρισμό από το σύζυγό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ