ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ριάνα θα εμφανιστεί στο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl 2023

Η Ριάνα θα εμφανιστεί στο σόου του ημιχρόνου του Super Bowl 2023
Η Ρι-Ρι θα διασκεδάσει με το μοναδικό της τρόπο τους φαν και όλη την υφήλιο ΑP Photo

Η Ριάνα θα εμφανιστεί φέτος στο κορυφαίο ετήσιο σόου του αμερικανικού αθλητισμού, Super Bowl, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΝFL.

Το 2019, η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος είχε αρνηθεί την πρόσκληση σε ένδειξη υποστήριξης του Αφροαμερικανού παίκτη Κόλιν Κάπερνικ, ο οποίος ήταν ο πρώτος παίκτης που γονάτισε στη διάρκεια του αμερικανικού εθνικού ύμνου, προκαλώντας την οργή του Ντόναλντ Τραμπ.

Ήταν μία μορφή διαμαρτυρίας για τις αλλεπάλληλες δολοφονίες έγχρωμων από λευκούς αστυνομικούς.

Η τραγουδίστρια, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Ρόμπιν Ριάνα Φέντι, επιβεβαίωσε την είδηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στο Instagram κρατώντας μια μπάλα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

https://www.instagram.com/p/Ci8RLAuL71T

«Η Ριάνα είναι το "ταλέντο της γενιάς της", μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σε κάθε βήμα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Jay-Z, σύζυγος της Μπιγιονσέ, του οποίου το πρακτορείο «Roc Nation» είναι ανάμεσα στους παραγωγούς του σόου.

Σύμφωνα με το ΑP, το 57ο Super Bowl θα διεξαχθεί στο State Farm Stadium, στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα στις 12 Φεβρουαρίου 2023, με χορηγό για πρώτη φορά την Apple Music.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ