Ο Τομ Χανκς θα κυκλοφορήσει το πρώτο του μυθιστόρημα
Το πρώτο μυθιστόρημα που έγραψε ο Τομ Χανκς αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου του 2023.
Το μυθιστόρημα έχει τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece», και αναφέρεται στον κινηματογράφο και τη δημιουργία μιας «κολοσσιαίας ταινίας δράσης υπερηρώων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με πηγή έμπνευσης από ένα ταπεινό κόμικ», σύμφωνα με μια επίσημη περίληψη.
Ο Χανκς, δήλωσε στο περιοδικό People ότι η πλοκή βασίζεται στις προσωπικές του εμπειρίες από το Χόλιγουντ.
«Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έχω βιώσει ενώ έκανα μια ταινία... Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι εμπνευσμένες από κάποιο ακροβατικό που έχω κάνει ή από κάποιο λάθος που έκανα και επέζησα», είπε.
Το «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» εκτείνεται σε αρκετές δεκαετίες και παρουσιάζει την αμερικανική κουλτούρα που έχει αλλάξει από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στον «Πινόκιο» του Ρόμπερτ Ζεμέκις, ο Τομ Χανκς είναι ο Τζεπέτο (trailer)
Τομ Χανκς: Οι σκηνές του «Forrest Gump» που πίστευε ότι δεν θα προβάλλονταν ποτέ
Συναγερμός για οδηγό φορτηγού που κινούνταν στο αντίθετο θέμα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης
10:35
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων – Τους εξανάγκαζαν να πωλούν λαθραία τσιγάρα
10:32
Δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικές δαπάνες από το Ισραήλ παρά την εκεχειρία στη Γάζα
10:20
Κακοκαιρία Byron: Απεγκλωβισμοί πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα στην Αθήνα
10:14