ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα... μαζεύουν οι Σάσεξ: Χάρι και Μέγκαν θέλουν αλλαγές στο ντοκιμαντέρ τους στο Νetflix

Τα... μαζεύουν οι Σάσεξ: Χάρι και Μέγκαν θέλουν αλλαγές στο ντοκιμαντέρ τους στο Νetflix
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκ στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Danny Lawson/Pool Photo via AP

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν να κάνουν το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix πιο φιλικό προς τη βασιλική οικογένεια, μετά και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Το ζευγάρι είχε υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020, λίγο μετά την ανακοίνωσή τους ότι θα παραιτηθούν από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο κόσμος είκαζε πως το ντοκιμαντέρ μπορεί να έδειχνε ως «εχθρικό» απέναντι στην βασιλική οικογένεια ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να είναι πιο «ευγενικό», μετά το χρόνο που πέρασαν με την οικογένεια τις ημέρες της κηδείας της Ελισάβετ.

Πηγές αναφέρουν στο Page Six ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήλπιζαν να ρίξουν τους τόνους απέναντι στον βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα, τον αδερφό του Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Ενώ υπάρχει πίεση από το Netflix να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, ωστόσο φαίνεται πως Μέγκαν και Χάρι επιθυμούν να αναβληθεί για κάποιο διάστημα ακόμη.

Οι πληροφορίες για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα είναι ακόμα συγκεχυμένες με την δημοφιλή πλατφόρμα να μην έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ