ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Black Panther: Wakanda Forever»: Ποιος θα πάρει το ρόλο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν; Το νέο trailer

«Black Panther: Wakanda Forever»: Ποιος θα πάρει το ρόλο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν; Το νέο trailer

Ένας μήνας απομένει μέχρι να δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες την πολυναμενόμενη ταινία «Black Panther: Wakanda Forever».

Μια ταινία η οποία είναι αρκετά σημαντική για τους φανς του MCU γιατί όχι μόνο θα αποτελεί το φινάλε της Τέταρτης Φάσης αλλά θα αποκαλυφθεί και ποιος θα αναλάβει τα ηνία του Black Panther μετά το θάνατο του πρωταγωνιστή της, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, το 2020.

Στο πρώτο τρέιλερ πήραμε μια μικρή γεύση από τον νέο Black Panther, αλλά με το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε πως σίγουρα πρόκειται spoilers για γυναίκα.

Υποψήφιες για το ρόλο, όπως και στα κόμικς, είναι η Σούρι, αλλά άλλες που θα μπορούσαν να αναλάβουν είναι και οι Νάκια και Οκόγιε.

Πέρα από αυτό, βλέπουμε καλύτερα και τον κακό της ταινίας, Ναμόρ, ο οποίος αποκαλείται και Φιδίσιος Φτερωτός Θεός και τη Ρίρι Γουίλιαμς στην πανοπλία του Iroheart.

Στο «Black Panther: Wakanda Forever», το οποίο θα σημάνει και το τέλος της Τέταρτης Φάσης του MCU, πρωταγωνιστούν επίσης οι Λιτίσια Ράιτ, Ντανάι Γκουρίρα, Αντζελα Μπάσετ, Μικέλα Κόελ, Γουίνστον Ντιούκ, Μάρτιν Φρίμαν και Λουπίτα Νιόνγκο.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ